• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Podsetnik za predstojeći vikend: Svi na Mrnjau Fest!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tradicionalni festival mačaka održava se 10. jubilarni put, 11. i 12. novembra u Beogradu, u Kristalnoj dvorani Hotela Jugoslavija, gde će ljubitelje maca pozdraviti pripadnice najlepših mačijih rasa na svetu

  • 0
Ljudi i mačke Mrnjau Fest Foto: Felinološko društvo Le PETit WCF/Denis Daničić

Tradicionalni festival mačaka Mrnjau Fest održava se 10. jubilarni put, 11. i 12. novembra u Beogradu.

U blistavoj i prostranoj Kristalnoj dvorani Hotela Jugoslavija, na crvenom tepihu, pod raskošnim Svarovski lusterima, u organizaciji Felinološkog društva Le PETit, okupiće se više od 100 očaravajućih maca iz mnogih čuvenih odgajivačnica iz Srbije i cele Evrope.

Jubilarni 10. Mrnjau Fest održava se dva dana, a takmičenje mačaka po World Cat Federation pravilima.

U nadmetanju za titule najlepših očekuje se prisustvo više od 100 izuzetnih mačaka iz Srbije i mnogih evropskih zemalja. Biće zastupljene sve popularne rase: bengalke, birmanke, britanke, mejn kunovi, persijanke, ruske plave, sibirske ali i rase koje se ređe viđaju: abisinke, norveške šumske, orijentalke, sfinksovi.

Najlepše od najlepših maca će proglasiti međunarodni tim sudija.

Takmičenje vodi Svetlana Lalović, licencirani međunarodni sudija za sve rase mačaka.

U nedelju, nakom WCF ringova, priredićemo i jedinstveni Jubilee ring gde će dve najbolje mačke osvojiti zvaničnu titulu "WCF Jubilee Master". U ovom ringu mogu da učestvuju sve mačke, bez obzira na pol, uzrast i rasu.

Jedan od programa na Mrnjau Festu će biti udomljavanje zdravih i lepih mačaka. Posetioci će imati priliku da izaberu i povedu kući macu svog života - novog čupavog, predljivog i maznog člana porodice.

Sve mace su prošle veterinarski pregled, lepo su vaspitane, razigrane i socijalizovane. Njihovi udomitelji dobiće potpuno zdravog i društvenog ljubimca s navikama neophodnim za život u kući ili stanu. Društveno odgovorne kompanije će darivati udomljene mace i njihove vlasnike za srećan početak!

Mrnjau Fest je otvoren za posetioce u subotu i nedelju 11-12. novembra u Kristalnoj dvorani u Hotelu Jugoslavija. Izložba i takmičenje mačaka je od 10-18h, a udomljavanje zdravih i lepih maca od 11-17 časova.

Ulaznica je 400 dinara za ceo dan. Za decu predškolskog uzrasta ulaz je slobodan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Završen osmi “Mrnjau fest 2022”: Najlepša maca Sheehan Starssiberia BastetBeauty

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari