• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Omiljeni video miliona vlasnika pasa: Preslatki labrador na svoj način svakog dana pozdravlja vlasnika

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vlasnica čokoladnosmeđeg Olija na popularnom TikToku pokazala je zašto je povratak kući i ljubimcu najomiljeniji deo njenog dana

  • 1
Labrador Foto: Shutterstock/Oleg Ananin

Vlasnica jednog psa je u video zapisu pokazala zašto je povratak kući i njenom čokoladnosmeđem labradoru "najbolji deo" njenog dana. Snimak koji je postavila na TikTok nalogu @good.boi.ollie prikupio je više od milion pregleda i preko 220.000 lajkova, prenosi Newsweek.

Na snimku se vidi kako vlasnica otvara ulazna vrata svog doma i vidi labradora Olija koji stoji u hodniku i nešto drži u ustima. To je svaki put drugačiji predmet i to je već postalo njegova navika.

Tekst na ekranu objašnjava:

"Najbolji deo mog dana je kad ugledam Olija kako mi donosi poklon, čim uđem u kuću.

I nije važno šta mi "poklanja": to su jastuci, zečije uši, rolne trake, krpe za sudove...

@good.boy.ollieThe way they just keep getting more and more random 💀♬ original sound - 🎀Speed Audios🎀

Ispostavilo se da Oli nije jedini pas koji se pred vlasnikom pojavljuje sa poklonima. Jedan korisnik je napisao kako je pročitao da psi to rade, jer imaju mnogo neobuzdanih emocija i ne znaju šta da urade, pa zgrabe nešto da pokažu ljubav.

Drugi korisnik TikTok kaže da mu labrador donosi sve što dohvati. Jednom je spavao ispod kuhinjskog stola i na njegov dolazak se trgao i zgrabio stolnjak. Sve je popadalo."

Treći komentator je napisao da mu psi "samo donose radost i ne mogu se zasititi."

Ima i onih koji su pohvalili ljubimca, jer se "nikada nije pojavio praznih šapa, odnosno usta".

Prethodno je Nevsveek razgovarao sa Suzan Nilson, stručnjakinjom za obuku i ponašanje mačaka i pasa, o sličnom snimku psa koji u ustima nosi plišanu igračku.

"Neki psi, posebno oni koji se uzgajaju za lov, imaju jak instinkt da donose vlasnicima predmete, pa bi to moglo da se primeni i u Olijevom slučaju", izjavila je Nilson. Ona je dodala da je uobičajeno da psi nose igračke u ustima, jer im to uliva sigurnost, slično detetu koje drži ćebence ili plišanu igračku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gabi

    9. februar 2024. | 14:23

    To radi i mojacmaltezerka..bez papuče, i to zna čije su, i pisanih igračaka, nikad me nije dočekala.. duše male