• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bredi je najveća pudla na svetu: Ovaj "paperjasti" džin visok je 150 cm i težak je kao 12-godišnji dečak

Vreme čitanja: oko 1 min.

Za "pudlona" koji je porastao "više od očekivanog", vlasnica iz Brazila kaže da je veoma miran i društven, a štiti ga mlađi brat koji je prava "minijatura"

  • 0

Bredi je džinovski varijetet standardne pudle i udomljen je u Brazilu dok je još bio štene.

On je skoro deset puta veći od svog mlađeg brata Gučija.

Ponosna vlasnica Gizeli Kampos oduševljena je što ima najveću pudlu na svetu koja je teška kao 12-godišnji dečak i visoka 150 centimetara, piše Thesun.

Brejdi je stigao u dom porodice Kampos odmah po dolasku Gučija, pudlice normalne veličine. Gizeli nije padalo na pamet da će Brejdi toliko da poraste i da će biti znatno veći i teži od svog brata: on ima impresivnih 30 kilograma što predstavlja prosečnu težinu 12-godišnjeg dečaka!

"Kada smo Bredija doveli u dom, odmah smo shvatili da će biti ogroman, ali je porastao više nego što smo očekivali", kaže Gizeli.

Profesorka i veterinarka Marija Sesilija Bernart smatra da je Bredijeva veličina u granicama očekivanog, prema standardu pudle koja dostiže 60 centimetara u grebenu.

Bredi je opisan kao veoma društven i miran pas.

On je veoma privržen porodici i uživa u svakodnevnim šetnjama sa Gizeli i Gučijem.

"Bredi i Guči su veoma bliski i ne udaljavaju se jedan od drugog. Iako manji, Guči štiti Bredija i zavodi red u kući“, našalila se vlasnica ovih lepih pasa.

Bredi i Guči imaju zajednički Instagram nalog koji prati 70.000 obožavalaca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari