Ne okrećite od njih glavu barem danas, jer je ovo Dan poštovanja svih životinja beskućnika

Donirajte novac da biste im pomogli, jer nemaju dom i vlasnike. Ovim stvorenjima potrebni su hrana i voda, ali i ozbiljniji potezi u vidu sterilizacije ili kastracije, kao i napori za njihovo sklanjanje sa ulice i udomljavanje

Komentari

  • Sarra

    17. oktobar 2023. | 12:03

    Dosta neuropsihijatara preporučuje da se uzme macka,jer njeno poređenje i uopšte karakter,pomaže za psihu I te kako!em sto je lepo,em korisno!Maca kada Vas puši u svoj život nema veće ljubavi od te!jako su pametne,radoznale,čiste...vreme jeste teško,ali kada bi svako ostavio 1 din.za azila,I besplatne klinike koje brinu o njima,ili za hranu...gde bi Nam kraj bio!Ova vlada treba da donese i usvoji zakon-da ovo mačaka i pasa što je na ulici,da se pod hitno sterilitet...i posle toga,nema nikakvih problema,nema rađanja...i to je to...ali....nekome to očigledno ne odgovara!Veliki pozdrav Vama,i svima koji rade sa Vama i Vašim člancima!S.SH!

  • Sarra

    17. oktobar 2023. | 11:54

    Obožavam mačke,I zadnjih 17-god.i brinem o njima!Živim u Bgd-u,na Djermu-u mom kraju ima dosta ,NAPUSTENIH MACA'ali još uvek ima,NAS MACHKARA'koji i pored svega,gledamo da im na svakakav način bar malo ulepsamo život i poboljšamo njihove potrebe!Trenutno hranim 8 maca,većinom su muskici-koje obozavam-i pored moje 3 mace,gledam i njih...jos ima primitivni,bolesnih i neobrazovanih ljudi-koji bi da ih truju,biju i izbacuju iz njihovih skrovišta!Naš 5-ro brinemo o tim napuštenim macama-hranimo ,vodimo kod veterinara i sve što treba!Ljudima treba podići svest,jer nema boljih i vernijih prijatelja od njih!teško je na ovo vreme,ali se snalazimo nekako-kako ko može!Volim Vaše članke,I rado svima preporučuje da ih čitaju!Moja drugarica Sanja gleda preko 20-tak napuštenih maca,Ivana i Snežana oko 5,Nikola 2-3...i kada se skupi nije mali broj.ali je dovoljan da oni znaju da nisu sami i da ZAUVEK imaju Nas!Videćemo šta će, neko sutra' doneti i Nama i njima...toliko od mene,i mojih prijatelja!Veliki pozdrav!Sarra i družina MJAU-MJAU!.

  • A

    23. avgust 2023. | 15:59

    Hvala svima koji uplate, ili nahrane i sipaju vodu na ulici. Ukoliko možete, udomite! Jeste obaveza, košta, svašta mora da se uskladi i planira i nije bez stresa, ali...osećaj koji imate kad ih gledate i znate da ste spasili život, nema cenu.

  • Бранка

    20. avgust 2023. | 12:37

    Па напишите где и како може да се донира on-line

    • 20. avgust 2023. | 15:22

      Marija

      @Бранка

      Poštovana Branka, u skoro svim gradovima postoje udruženja i pojedinci koji pomažu napuštenim životinjama i pokušavaju da sarađuju sa državnim prihvatilištima. Možete naći puno profila i informacija na internetu i na društvenim mrežama, fejsbuku i instagramu. Hvala Vam na interesovanju, oni zaista nemaju nikoga drugog sem nas.