Predstavnici pevačice Šer morali su da se ušunjaju u Ukrajinu da bi spasili medvedicu

"Morali smo da se ušunjamo nazad sa velikim kamionetom i izvučemo Mašu tokom rata“, priseća se Šer reči svojih predstavnika

Komentari

  • FANTOM(68)

    17. avgust 2023. | 13:47

    Još jedan dokaz da su životinje pa i divlje i opasne za Amere preče od Ukrajinaca. Medu stan i hrana a Ukrajincima oružje pa tarlakaj dok te ne zvekne u čelenku. Počeli bre Ameri i divlje životinje da kradu. Malo im jahte, vile , dolari i evri.

    • 18. avgust 2023. | 06:45

      Van Halen

      @FANTOM(68)

      Evo jos jednog primitivnog misljenja da je covek gospodar svega i iznad svega. Mucni malo glavom, na planeti postoji jos zivih bica cije je postojanje isto tako vazno kao i ljudsko. Covek je zloupotrebio svoju moc za racionalnim razmisljanjem pa postavio za cilj svoju pohlepu za materijalnim i time doveo u pitanje opstanak i ostalih zivih bica. Ko mu je dao to pravo da ubija sve sto stigne!??? Ser nije Amerika, Ser je pojedinac, inace indijanka poreklom, koja se bori za opstanak divljih zivotinja. Ima plemeniti cilj. A sto se budale biju do istrebljenja je njihova odluka. Zivotinje i biljke za to da li se slazu, niko nije pitao.