• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

“Comedy Pet Photography Awards 2023”: Odabrano 25 finalista foto takmičenja

Vreme čitanja: oko 1 min.

Najduhovitija slika kućnog ljubimca biće proglašena 11. avgusta kada će autor dobiti trofej, novčanu nagradu i "SpeedTop" torbu

  • 0
Komične fotografije kućnih ljubimaca Foto: Shutterstock/Matalia Bachkova

Naši divni kućni ljubimci uvek nam mogu izmamiti osmehe, bez obzira na to u kakvom smo dnevnom "modu".

Zato se u svetu osmišljavaju tematska takmičenja sa ljubimcima u glavnim ulogama, a jedno od njih je i "Comedy Pets Photography Awards 2023", nadmetanje za najduhovitiju fotografiju kućnog ljubimca.

Ovo takmičenje osmislili su profesionalni fotografi Tom Sulam i Pol Džojnson-Hiks, osnivači "Comedy Wildlife Photography Awards". Oni su poželeli da podignu svest o radosti koju kućni ljubimci donose u živote ljudi.

Sulam i Hiks nadaju se da će se i ovo foto takmičenje "odomaćiti" među ljubiteljima životinja i vlasnicima kućnih ljubimaca.

"Kroz "Comedy Pets" želimo da promovišemo pozitivnu svest o svim pitanjima koja se odnose na dobrobit životinja. Cilj nam je da proslavimo neverovatan doprinos koji našim životinma daju kućni ljubimci“, navodi se u saopštenju organizacije.

Svi koji žele da glasaju za svog favorita u okviru nagrade "People's Choice" to mogu da učine do 6. avgusta.

Šest sudija će proglasiti pobednika najbolje fotografije koji će osvojiti pehar, novčanu nagradu u iznosu od 500 funti (654,55 dolara) i torbu "SpeedTop".

Komične fotografije kućnih ljubimaca Foto: Shutterstock/Firn

Fotografije će biti ocenjivane prema najuspešnijim kombinacijama tehnike i najzabavnijeg sadržaja, a pobednici će biti proglašeni 11. avgusta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari