• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na okupu uskoro svi potomci: Ret i Skarlet dobijaju društvo, u pansion dolaze njihova braća Frenk i Ešli

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Mrve" su ponovo tretirane protiv parazita, za dan-dva dobijaju vakcinu i kreću u potragu za novim domovima

  • 0
Skarlet i Ret Foto: Instagram/trazim_zauvek_dom

Koliko je potrebno požrtvovanja, neprospavanih noći, brige i strepnje nad nedužnim životinjama koje završe na ulici, izbačene iz domova neodgovornih vlasnika? Mnogo, i više od toga, jer samo oni koji pokušavaju da od nevolja uličnog života spasu napuštene pse i mačke znaju koliko je potrebno žrtvovanja i volje za spas ovih nevinih, malih duša.

Skarlet i Ret su dva majušna psa pansionca koji bukvalno staju u šake. Iako nikad nisu glumili u filmu, pripala im je čast da dobiju imena najslavnijeg para iz kultnog filmskog ostvarenja "Prohujalo s vihorom".

Nedavno su ovi mali psi dobili mesta u pansionu, odakle bi, posle oporavka i uobičajenih veterinarskih procedura, trebalo da budu udomljeni.

A da njihova sreća bude još veća, pobrinuli su se plemeniti ljudi koji su spasili štence iz istog legla, dva mužjačića koji su takođe nazvani po likovima iz istog filma.

Uskoro će se Retu i Skarlet pridružiti braća Frenk i Ešli.

Ret i Skarlet, najmanji pansionci ikada, kako je objavljeno u postu na Instagramu koji je objavljen na nalogu trazim_zauvek_dom, teški su 1.100 i 1.050 grama i stari su oko mesec i po. Oni na fotografijama izgledaju mnogo veći nego u prirodi, bukvalno su mrve i biće malog rasta.

Ko je njih ostavio da skapavaju na divljoj deponiji među leševima, veća je zver od bilo koje vrste.

Ret i Skarlet su ponovo očišćeni od parazita, za dan-dva dobijaju prvu vakcinu i kreće se u potragu za domovima, jer bebe ne mogu da rastu u pansionu.

Uskoro će se Retu i Skarlet pridružiti njihova braća Frenk i Ešli koji su bili udomljeni, ali se vlasnica predomislila i izjasnila da ne može da brine o njima.

Frenka i Ešlija preuzela je druga osoba, i to nakratko, kako bi se uskladili sa vakcinama.

Svi psi su mali, ništa ne znaju, nemaju higijenske navike, ali će sve naučiti.

Kuce se nalaze u Beogradu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Karleuša i njen usvojeni pas

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari