• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li se štencima proslavljenih imena smeši bolja budućnost: Ret i Skarlet iz Beograda odlaze u pansion

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mališani koji mogu da stanu u šaku će biti u izolaciji, u velikom kavezu: iako to nije idealno rešenje, neće biti prepušteni na milost i nemilost ulici

  • 0
Ret i Skarlet Printskrin: Instagram/trazim_zauvek_dom

"Svi psi idu u raj", ljubiteljima crtaća dobro je poznati američki animirani film iz 1989. godine, čija se radnja odvija 1939. godine u Nju Orleansu. Ovo je samo jedan od nekoliko stotina filmova o psima iz prihvatilišta i azila, a junaci ovog ostvarenja poželeli su da uzmu sudbinu u svoje šape i pobegli su iz skloništa u kome su živeli.

Kako nažalost često biva na mestima gde žive stotine pasa, mnogi od njih ne gledaju predugo u svetlost dana i okončaju život, često u teškim mukama. Oni nemaju svog anđela čuvara, poput Anabele koja je glavnom junaku gorenavedenog crtanog filma objasnila da je uginuo i da će svi psi ionako završiti u raju, jer imaju čiste duše.

Psi koji nisu glumili u holivudskim ostvarenjima, niti će to ikad raditi, žive realnost u azilima i prihvatilištima.

Neki od ovih nevoljnika zapadnu za oko budućim vlasnicima koji ih iščupaju iz teškog pansionskog života, a mnogi psi dugo čekaju na udomljenje.

Ret i Skarlet vam zvuči poznato?

Ovde nažalost nije reč o čuvenom paru iz filma koji je rušio sve rekorde gledanosti, već se radi o dva mališana, dva psa koji nikome još nisu zapali za oko i njihovi hranitelji moraju da ih odvedu u pansion.

Drugog rešenja zasad nema, jer se niko nije javio da ih privremeno smesti u dom, piše u objavi na Instagram profilu trazim_zauvek_dom.

Ret i Skarlet će u pansionu biti u izolaciji, u velikom kavezu. To nije idealno rešenje, ali su živi i ljudi koji će na njih paziti potrudiće se da tako ostane.

U momentu objavljivanja ove vesti, postoje indicije da će biti smešteni kod jedne plemenite osobe koja već neguje štene.

Sa ljubavlju i nadom da će Ret i Skarlet što pre naći stalni dom i neće biti razdvojeni do kraja života, želimo im sreću i zdrave i mirne dane odrastanja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Karleuša i njen usvojeni pas

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari