• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Lutka sa deponije bila mu najbolji prijatelj: Nestao mali pas koji je živeo kraj autobuske okretnice u Zemunu

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Napuštenu kucu sugrađani viđali u naselju kod okretnice autobusa 74 i 75, društvo mu pravila odbačena igračka

  • 1
Pas i lutka Foto: Printskrin/Fejsbuk/IZGUBLJENI I NADJENI LJUBIMCI U BEOGRADU

Mnogi psi, nekadašnji kućni ljubimci, tumaraju ulicama našeg glavnog grada u potrazi za vodom, hranom i boljom srećom. Naši sugrađani, ljubitelji životinja bez obzira na njihovo poreklo i stanje, trude se da pomognu odbačenim ljubimcima, ali je novi dom najbolji način da se pomogne životinji koja ostane bez doma.

Na Fejsbuku, na stranici Izgubljeni i nađeni ljubimci u Beogradu, objavljen je video snimak jednog malog psa koga su sugrađani viđali u nehigijenskom naselju kod okretnice autobusa 74 i 75.

Autor ove objave piše da psa nema već 4 dana.

Njegovi navodni vlasnici su ga tražili, ali bezuspešno.

U objavi piše da jedino postoji nada da je malog psa, koji se na snimku igra sa odbačenom dečijom igračkom, neko uzeo i udomio.

Snimak i objavu prenosimo u celini i nadamo se da je ovaj mališan, kome je društvo u samoći pravila jedna mala lutka, našao dom svog života.

O drugačijoj njegovoj sudbini ne želimo da razmišljamo.

(Fejsbuk/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Karleuša i njen usvojeni pas

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    19. avgust 2024. | 12:54

    A što ga nisu udomili oni što ga sad traže......u Rumi postoji organizacija Jupiter.....skupile se dobre žene i sklanjaju pse sa ulice koji žive u pansionu i skupljaju novac za plaćanje istog......tu čekaju udomljenje....prodaju polovnu garderobu i sav novac ide napuštenim životinjama......postoji i žena koja pomaže mačkama...leči ih u svom stanu i udomljava.....dođite u Rumu i napravite emisiju o njima......