• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Jesenjem lišću izrasle njuške: Dva psa uživaju u skrivanju, gledaoci TikToka se "ubijaju" od potrage

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Popularne labradorke Stela i Mejbel imaju desetine miliona pregleda

  • 0
Psi u lišću Foto-kolaž: TikTok/@dognamedstella

Ženka engleskog labradora Stela i njena sestra Mejbel oduševljavaju pratioce na svom TikTok nalogu @dognamedstella. Njihova vlasnica Džodi kaže da je Stela posebno duhovita i uveseljava ljude širom sveta više od 10 godina, koliko je na društvenim mrežama.

Vlasnica i psi žive u Mejnu (Nova Engleska), gde promena godišnjih doba utiče na boju lišća koje je zaista nesvakidašnje lepo. Četvorogodišnja Mejbl ne gubi vreme da se pridruži zabavi i da prati Stelu posebno u jesen, kad počne sezona skakanja u gomile lišća.

Nedavno objavljeni video na njihovom nalogu prikazuje Džodi kako hoda prema ogromnoj gomili lišća, a reči na snimku drže pažnju gledaocima: "Čekaj...“

Kad Džodi priđe bliže, gomila lišća i dalje stoji neugledna i velika, ali se ubrzo kamera približava detalju koji, kako se ispostavlja, nije ništa drugo nego savršeno kamufliran pseći nos, dok se tamne oči labradorke jedva uočavaju. Dok je Džodi hodala oko gomile, ne govoreći ništa, ukazalo se još jedan nos kako proviruje kroz lišće i njuši jesenji vazduh.

Jednostavan snimak postao je omiljen među korisnicima TikTok-a koji su ga pregledali više od 18 miliona puta i podelili preko 2,2 miliona lajkova samo nekoliko dana nakon što je zapis objavljen 15. oktobra.

@dognamedstella It’s getting weird around here 🍁🍂 #stellasleafpiles #stellaween #pawtumn #leafcreeper #dogsofmaine #labrador #dognamedstella #dogsoftiktok #dogtok ♬ original sound - dognamedstella

Skoro 40.000 ljudi je komentarisalo video, a jedan čovek napisao je da "ova brda lišća imaju njuške".

"Jedan je bio smešan, ali dva su urnebesna", prokomentarisao je drugi.

Džodi je za Newsweek izjavila da njeni psi vole sva godišnja doba i sve što ona nude, ali gomile jesenjeg lišća imaju posebno mesto u njihovim srcima.

Labrador retriver je dugo bio među najpopularnijim rasama u svetu: poznat po tome što je veoma privržen porodici, on se dobro slaže i sa drugim psima i malom decom. Neverovatnih 31 godinu, labradori su bili rasa broj 1 u SAD pre nego što ih je zbacio francuski buldog 2022. godien. Sada su druga najpopularnija rasa u SAD, a slede zlatni retriver, nemački ovčar i pudla.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Labradori se tako slatko šćućurili pored vlasnice da ništa nije moglo da ih probudi

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari