• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pas se preterano boji jedne sitnice u kuhinji: Kad shvati da ona nije živa, i dalje drhti i umire od straha

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Trogodišnja ženka mešanca iz San Dijega neverovatno se plaši - magneta

  • 0
Pas i strah Foto: Printskrin/TikTok/@bobbieresnik

Neki psi su "kul", drugi su nezvozni, a ima i onih koji su "živčaniji" od drugih, među kojima je Sem koji se plaši - magneta za frižider. Bobi Resnik, 28-godišnja vlasnica, udomila je trogodišnju mešanku Sem iz azila u San Dijegu. Vlasnica i pas su nerazdvojni, a Resnik kaže da je pronašla Sem u Meksiku i otada mora da bude veoma strpljiva sa njom, jer nije naročito otvorena prema nepoznatim stvarima i pokazuje strah.

Iako je u međuvremenu povratila samopouzdanje, Sem i dalje ima nepoverenje u nove stvari koje nisu žive i često su majušne i nebitne.

Klip koji je podeljen na TikTok-u @bobbieresnik pokazuje trenutak kada je Sem primetila magnet, koji je stajao na vratima frižidera duže vreme. Magnet ju je iznenada prestrašio, iz samo njoj poznatog razloga. Na snimku, Sem nervozno laje i trči do vlasnice, pokušavajući da nešto kaže. Ali kad ona ode da proveri šta se dešava, pored frižidera nema ničeg. I tako je sve dok Sem ne priđe frižideru, pogleda u magnet Kipa slobode i prestrašeno pobegne.

Vlasnica se slatko nasmejala i objasnila Sem da je to "samo magnet", a potom ga je bacila psu koji je na njega nervozno lajao, dodirivao ga i bežao. Kada je vlasnica vratila magnet na frižider, Sem se ohrabrila i zalajala na njega. U natpisu uz video, Resnik se našalila: "Pretpostavljam da joj je trebalo više od godinu dana da to primeti".

@bobbieresnik I guess it took her over a year to notice it. That or she has beef with Ms. Liberty #dog #idk ♬ original sound - bobbieresnik

Video je postao veliki hit na TikTok-u, sa preko 1,6 miliona pregleda i 300.000 lajkova.

"Sviđa mi se što si pretpostavila da vidi nešto što ti ne možeš da vidiš", prokomentarisao je neko.

Drugi su raspravljali o tome šta je moglo da izazove iznenadni strah. Neko je pretpostavio da ju je magnet bocnuo, a možda je Sem gledala kako magnet klizi frižiderom, pa je pomislila da je živ.

Vlasnica kaže da Sem više ne laje na magnet, ali ponekad gleda u njega kako bi se uverila da se ne pomera.

Što se tiče brojnih komentara o tome kojoj rasi pripada Sem, Resnik kaže da će uraditi DNK test psa kako bi otkrila ko su joj roditelji.

I dok su u azilu mislili da je Sem zlatni ovčar - mešanac nemačkog ovčara i zlatnog retrivera, vlasnica čeka rezultat testiranja.

(Newsweek/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ovakvo dobro jutro ne biste poželeli ni najgorem neprijatelju: Pas joj se ispovraćao po laptopu

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari