• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Savršen "dejt": Papagaj oduševljen dolaskom kokoške u njegov dom, pogledajte kako je merka i zagleda

B. P.
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vlasnik kakadua dosetio se kako da stane na put samoći pernatom šarmeru pa mu je u goste doveo belu koku koja je pticu oborila s nogu

  • 0
Kakadu Foto: Shutterstock/Agami Photo Agency

Životinje neretko pokazuju svoja osećanja, i to više nije nikakva tajna njihovog svakodnevnog života. A ljubav, najuzvišenija emocija, rađa se ne samo među pripadnicima isttog roda, već i kad su u pitanju pripadnici iste vrste, samo sa drugačijim "prezimenom", kao što se desilo u slučaju jednog kakadua i obične, bele kokoške.

Papagaji su izuzetno druželjubivi, ali uglevnom vode usamljeničke živote. Papagaji brbljaju, pevuše uz muziku koju slušaju njihovi vlasnici, igraju i iznalaze svakakve zanimacije, jer su po prirodi veoma društvene ptice koje pate ako dugo ostanu same.

Jedan vlasnik izgleda se dosetio kako da svom kakaduu izađe u susret u pogledu samoće, pa mu je u društvo doveo lepu belu koku. Kokoška, iako po prirodi radoznala, nije bila mnogo zainteresovana za dešavanja oko sebe.

Što je najgore, čini se da nije ni primetila svog domaćina, jer mu je nepristojno okrenula leđa, dok se on sav predao razgledanju i upoznavanju lepe nenznanke koja je stajala ispred njega.

Pogled napred, pa sa strane, pa malo posrtanja... uz "krivljenje" glave i bezbroj "kombinacija" koje je želeo da joj postavi...

U svakom slučaju, papagaj se veoma obradovao zbog ove iznenadne posete, o čemu svedoči i njegova raširena kresta na glavi.

A šta je dalje bilo, i da li se uopšte nešto dogodilo, ne znamo... čekamo nastavak video zapisa koji je postavljen na Instagram profilu @calopsitandobrasil.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari