• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pogledajte reakciju kobile koja prvi put u životu vidi zebru: Oči samo što joj nisu iskočile iz glave

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kobila Džindžer i jedna zebra našle su se jedna preko puta druge u štali u Ohaju, a snimljeni trenutak za "istoriju" ima više od 8 miliona pregleda

  • 0
Zebra i konj Fot: Shutterstock/Sarel

Video zapis na društvenim mrežama o reakciji konja koji je prvi put ugledao zebru u štali veoma brzo je postao viralan. Urnebesni trenutak, koji je zabeležio korisnik TikTok-a @ekuinemik, pregledan je više od 8,4 miliona puta otkako je podeljen 2. marta i prikazuje trenutak kada je kobila Džindžer (Đumbir) uspostavila kontakt očima sa zebrom u jednoj štali u Ohaju.

Natpis uz video glasi: "Đumbir kao da kaže: 'Nikada ranije nisam videla konja te boje!"

@equinemik Ginger is like, “I’ve never seen a horse that color before?!?!” 🦓🤣 #whatisthat #zebra #horses #horsesoftiktok #horsesontiktok #zebras #babyzebra #bearcreekranch #mares #maresoftiktok #funnyhorse #horsetok #viral #tiktok #fyp ♬ original sound - Omg what is that

Oči ove kobile samo što nisu iskočile iz glave: ona nije trepnula, jer nije želela da propusti da uhvati pogled koji je očekivala.

Vlasnik konja je u odeljku za komentare napisao da zebru poseduje vlasnik štale, a sem zebre ima lemure i kengure, pa će Đumbir uskoro videti više životinja nego neki ljudi za života, prenosi Newsweek.

Reakcija konja ostavila je gledaoce u nedoumici: više od 1,7 miliona TikTok korisnika je lajkovalo objavu, a još 6.623 je ostavilo komentare.

"Umirem od želje da zebra uzvrati pogled", rekao je gledalac.

"Oboje se gledaju i kao da pitaju: "Šta ti se, dođavola, dogodilo?", piše u drugom komentaru.

"Ona želi da zna odakle novom konju taj komad odeće koji nosi", duhovito je primetio treći korisnik Titoka.

Iako konji i zebre izgledaju slično i potiču iz iste porodice - Ekuidae - ipak su poprilično različiti. Razlike među njima su veće od očigledne osobine zebre koja ima pruge: zebra je manja od konja, a konj je duplo teži i ima duže noge. Osim toga, konji mogu da trče 80-ak km na čas, dok zebra dostiže brzinu od šezdesetak kilometara na sat. Grive obe životinje su takođe različite: konj ima dlaku koja je dovoljno duga da se češlja i plete, dok je zebrina dlaka kraća i čvršća. Mlado zebre više liči na magarca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari