• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pas gostima poklanja predmete iz kuće: On nasumice bira stvari i zauzvrat dobija ono što najviše voli

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

U postu na TikToku ženka mešanca koker španijela Gven poklanja gostima svašta iz kućnog "asortimana" i čeka nagradu koja je uvek ista

  • 0
Pas Pas sa igračkom Foto: Shutterstock/Apple1966

Samo zato što ne mogu da govore kao mi ili da stoje uspravno, ne znači da naši psi ne mogu da budu dobri domaćini!

Mala Gven rastopila je srca ljubitelja i vlasnika na društvenim mrežama nakon što su njeni vlasnici otkrili kako dočekuje goste u njihovom domu.

U postu koji je podeljen na TikTok, na korisničkom imenu @garre_knits, ženka mešanca koker španijela Gven grabi zubima gomilu papirnih salveta i predaje ih svom gostu, a onda strpljivo čeka dog ne dobije nagradu - maženje, prenosi Newsweek.

Uz dirljivu objavu je napisano: "Moj pas nasumično uzima stvari po kući i poklanja ih gostima", a potom sledi dodatak: "Tako je slatka u ulozi domaćina".

Možda ste pomislili da Gven dočekuje goste poklonima samo da bi dobila maženje, ali to nije jedini razlog.

Prema studijama koje su sprovele Rejčel Dejl i Frederika Rendž sa istraživačkog Instituta Meserli u Vetmeduni u Beču i Univerziteta u Beču, psi su velikodušniji nego što se misli.

Naučnici su testirali velikodušnost pasa i otkrili da su oni skloni da svoje nagrade, čak i hranu, dele sa drugim psima, a posebno su velikodušni prema psima koje poznaju.

@garre_knits Such a sweet host #dog ♬ original sound - garre_knits

Video sa Gven u glavnoj ulozi je brzo postao viralan na društvenim mrežama, privlačeći gledaoce širom TikToka: snimak je pregledan više od 820.000 puta i dobio je 180 hiljada lajkova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari