• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čivava koja je zaludela TikTok: Pogledajte kako spretno gađa balone, "cilja" ih i ne promaši nijedan

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mali pas odeven u majicu nebeskoplave boje strpljivo i precizno "puca" u raznobojne balone poređane na krevetu; a njene veštine za samo 4 dana pogledalo je bezmalo 65 miliona ljudi

  • 0

Dobro je poznato  koliko su čivave razigrane i obožavaju da se zabavljaju. Kao jedna od najprivrženijih rasa pasa, čivava uživa u tome da provodi vreme sa vlasnikom, bez obzira na to da li će "ćutati" u njegovoj torbi ili naručju. Osim toga, čivave su veoma posesivne, prave su "ljutice" i neretko pokazuju "sindrom malog psa", ali vlasnici većinu njenih nestašluka praštaju, jer je majušna i preslatka.

Čivave su veoma inteligentne i brzo uče veštine: od hvatanja i donošenja lopte, preskakanja prepreka (niskog starta) pa sve do trikova koji je korisnicima popularnog TikToka predstavila @little.moon78, vlasnica ovog prepametnog psa.

Snimak pokazuje čivavu koja je očigledno fantastično istrenirana, jer se igra sa raznobojnim balonima poređanim po krevetu.

Ali, kako se odvija ova igra?

Ispred čivave stoji nekoliko gumica koje ona hvata zubima i jednim prstom prednje šape, zatim je nateže i - pljas: svaka gumica pogodi balon i pomeri ga, a pas nastavlja da iste poteze pravi i sa drugim balonima.

Simpatična kuca, odevena u majičicu nebeskoplave boje, sa velikim strpljenjem i uživanjem plasira gumice prema balonima, a video zapis ove pametnice, koji je predstavljen internetu pre samo četiri dana, pregledan je više od 60 miliona puta i dobio je preko 4, 5 miliona lajkova.

@little.moon78 precise target#dog #dogsoftiktok #pet #petsoftiktok #fyp ♬ nhạc nền - Little Moon

A komentari samo pljušte:

"Ne volim male pse... ali, ova mala čivava je tako kul", piše jedan gledalac sa TikToka.

"Ja nisam oduševljena, ali ako bude pokazala kako svira gitaru...", šali se druga gledateljka.

"Da li je sama naduvala balone?", pita se šaljiva korisnica ove mreže.

"Verujem samo u ono što vidim, a ovo vidim i ne verujem...", kaže jedan gledalac.

Sve u svemu, mala čivava pokazala je koliko je zapravo strpljiva i pametna, a svi njeni dosadašnji snimci iz dana u dan zadivljuju ljubitelje i vlasnike pasa širom sveta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari