• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

On zna bolje: Jazavičar uključio muziku sa radija i zapevao dok je vlasnica uspavljivala bebu

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Pokušavam da uspavam bebu, a ovaj ... uključuje muziku i počinje da peva", stoji u napisu video zapisa koji ima bezmalo 3 miliona pregleda

  • 0
Jazavičar Foto: Shuttertstock/Annette Shaff

Vlasnica jednog jazavičara "prodrmala" je internet nakon što je otkrila šta je njen kućni ljubimac u stanju da uradi za dobrobit svoje porodice: na video snimku koji je podeljen na TikToku u sredu pod korisničkim imenom noah_the_sausage, jazavičar Noa, koji znao da njegova vlasnica uspavljuje bebu, odlučuje da uključi radio i peva iz srca uz muziku!

Ovaj urnebesni snimak emituje i natpis kojim se sve objašnjava:

"Pokušavam da uspavam bebu, a ovaj ... uključuje muziku i počinje da peva", a potom sledi dodatak: "Reci mi da imaš jazavičara, a da mi ne kažeš da imaš jazavičara".

Noa je rođen 23. oktobra 2022. i postao je član ove porodice uoči Božića, prenosi Newsweek.

"Od tada nam pruža beskrajno mnogo ljubavi i smeha", kaže Noina vlasnica. "Noa je harizmatičan i pomalo buntovan "tinejdžer" zlatnog srca.

"Put do njegovog srca? Neprestano maženje i poslastice svih vrsta. On je pas koji nam je bio potreban, iako to nismo odmah znali, i ne možemo biti srećniji jer ga imamo."

@noah_the_sausage Tell me you have a dachshund without telling me you have a dachshund 😭 #singing #dj #puppy #dogmom #funny #baby #dogsoftiktok #dog #lol #funnydog #dachshundsoftiktok #dachshund #fypシ #foryou #puppylife #family ♬ original sound - Noah

Jazavičari su poznati po tome što su veoma tvrdoglavi psi.

Ovi mali psi su isprva uzgajani za lov, pa su morali da se suočavaju i sa nekim divljim životinjama. Kako kažu stručnjaci, oni mogu da se suoče sa bodljikavim prasićima, jazavcima i drugim životinjama, a da ne trepnu!

Iako je njihova srčanost i lovačka hrabrost razlog da ponekad odbiju naređenja, može im nedostajati obuka ili ne vide vlasnika kao autoritativnu ličnost. Drugi razlozi mogu biti u pogrešnom razumevanju znakova koje im pokazujete ili im ne dajete dovoljno podsticaja.

Jedan korisnik TikToka je prokomentarisao video:

"Noino zavijanje je učinilo pesmu još boljom. Koja je ovo pesma?"

Video zapis je brzo postao viralan na društvenim mrežama: do sada je pregledan više od 2,9 miliona puta i dobio je 386.400 lajkova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari