• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Gradska deca ovo možda nikad neće videti uživo: Dirljivi snimak kobile koja priča sa svojim ždrebetom

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zdravi mladunci konja obično ustanu u roku od sat vremena od rođenja, što znači da je ovaj video, sa oko 200.000 pregleda, snimljen odmah po dolasku bebe na svet

  • 0

Bebe svih životinja su slatke i sam pogled na njih izaziva u nama ushićenje i sreću.

Njihov život od prvog dana rođenja od neprocenjive je vrednosti za roditelje životinje, ali i za ljude koji ih gaje, pa čak i njihove fanove na društvenim mrežama.

Zato ne čudi što su video snimci jednog vlasnika konja postali viralni.

Korisnica TikToka Amanda, vlasnica profila @iridecommando, našla se na farmi Raehaven da bi pomogla dolasku na svet slatkog ždrebeta, piše Pethelpful.

Nakon što se oždrebila, mama kobila brižno je čuvala svoju bebu, a očevici su ovekovečili trenutak kad ona razgovara sa tek rođenim ždrebetom!

Slatko da slađe ne može da bude!

Ovo je bio toliko dragocen trenutak da su svi sa farme poželeli da ga podele sa svetom.

Pogledajte samo koliko ljubavi ima u ovom kratkom snimku!

@iridecommando the way she greets her baby us so adorable 😍 #horsesoftiktok #foal #dressage #newborn #momma #pferde born at @Brass Stables ♬ original sound - Chris Austin Gratton

Komentar jednog korisnika rasplakao je mnoge gledaoce videa.

On je rekao da "shvata stopostotnu budnost mame prema svojoj "maloj kreaciji" i ljubav i ponos kojim su ispunjeni svi koji ih posmatraju", jer je to magično osećanje koje on nažalost neće osetiti.

To je emocionalna prekretnica za sve koji su uključeni u dolazak ždrebeta na svet, a kobila koja je postala majka i njeno povezivanje sa bebom je iskustvo koje se dešava jednom u životu.

Nije ni čudo što su gledaoci TikToka poludeli za ovim snimkom!

Svi obožavaju ovu majku koja podstiče svog mališana da ustane, dok ga doteruje i s njim razgovara.

Kako je poznato, zdravi ždrepci obično ustanu u roku od sat vremena od rođenja, pa ovaj video nije mogao biti snimljen dugo nakon što je ždrebe stiglo na svet.

Želimo mu dug i zdrav život!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari