• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Obratite pažnju na ove okice: Rio je redak mešanac nastao iz ljubavi haskija i pit bula

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jedna od zvezda TikToka je prelepi kucov svetlosmeđe dlake i nebeskoplavih očiju koji svakodnevno fascinira ljubitelje životinja na društvenim mrežama

  • 1

Profili kućnih ljubimaca definitivno su najgledaniji na društvenim mrežama.

Nije sigurno da li prednjače avanture i fotografije pasa ili mačaka, ali su životinje svakako najvoljenije i najtraženije.

Jedan kucov definifitno je osvojio srca posetilaca TikToka.

Mešanac haskija i pit bula po imenu Rio svakodnevno topi srca ljudi koji krstare Internetom u potrazi za novim ljubimcima.

On ima titulu psa sa najlepšim očima.

@riohuskypitbull rio is a rescue .😊 also, THEY ARE PLAY FIGHTING over a ball, i know it looks scary but they’re both big dogs so it’s ok. #huskysoftiktok #pitbullhusky #huskypitbull #pitsky #pitskysoftiktok #dogs #dogsoftiktok #dog #husky #huskylife #huskypuppy #rescuedog #pitbullsoftiktok #pitbull #puppies ♬ original sound - rio

Sa više od 222.000 pratilaca na TikToku, profil prelepog psa @riohuskypitbull izbacio ga je u sam vrh omiljenih pasa ove društvene mreže, prenosi Index.hr.

Rio je prava zvezda na Internetu, a njegova vlasnica Margo Vič često deli njegove najnovije fotografije i snimke avantura.

Pogledajte samo te lepe oči!

Mi i dalje uživamo u njima!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari