• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nakon 6 meseci izgubljeno štene pudlice samo pronašlo put do kuće: Čuda su ipak moguća!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vlasnik u prvi mah nije verovao da je to stvarno njegov izgubljeni ljubimac

  • 0

Vlasnik kućnog ljubimca bio je zapanjen prizorom svog izgubljenog šteneta koje se iznenada vratilo kući nakon šest meseci u Kini.

Na snimku sa bezbednosnih kamera vidi se kako je u neverici protekao njihov susret, nakon pola godine neviđanja, u provinciji Henan 24. marta.

Mala bela pudlica nehajno je prišla svom vlasniku, dok on, u prvi mah, nije verovao da je to stvarno njegov nestali pas.

Iznenađeni čovek zurio je u psa neko vreme pre nego što je shvatio da je njegovo odano štene nekako uspelo da se vrati kući posle šest dugih meseci. Psić po imenu Nao kratko je pozdravio čoveka, mahao repom pre nego što se okrenuo i otišao u kuću, ostavljajući vlasnika u potpunoj neverici.

"Nakon što je bio izgubljen pola godine, vratio se nazad. Ne znam šta je doživeo u poslednjih šest meseci. Kada se vratio, popio je mnogo vode, a onda je mirno spavao cele noći. Nikada više te neću izgubiti! Blagodat je Božija, a zahvalan sam i na odlučnosti mog šteneta da pronađe put kući i ne odustane od nas nakon dugih šest meseci," rekao je vlasnik.

Snimak ovog neverovatnog susreta nakon pola godine od nestanka, pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Zaustavili vozača zbog čudnog zvuka u motoru auta, a tamo su pronašli štene..

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari