• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Žena spakovala kofer po mraku i otišla na aerodrom: Kad je pogledala torbu, propala je u zemlju od stida

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pakujući stvari, u gluvo doba noći i u potpunom mraku, ona nije videla mačku koja je spavala na koferu i na njemu ostavila brdo dlaka

  • 0
Mačka u koferu Foto: Shutterstock/Linn Currie

Video zapis putnice koja se prenerazila od iznenađenja kad je stigla na aerodrom i pogledala svoj kofer, postao je viralan na TikToku. Pakujući stvari neposredno pred put, u gluvo doba noći u potpunom mraku, žena nije videla svoju mačku koja je do tog trenutka spavala na putnoj torbi. Trenutak iznenađenja zbog kofera prekrivenog belim dlakama, kako prenosi Newsweek, snimljen je i podeljen na profilu @teebirddie: video ima 1,1 milion pregleda otkako je objavljen 13. avgusta.

U belešci na snimku piše: "Spakujete se u mraku za rani jutarnji let samo da biste na aerodromu saznali da vaša mačka koristi kofer kao krevet".

Tejli Tompson izjavila je da je iznenadilo saznanje da je mačka spavala na njenom koferu i da to nije primetila dok nije stigla na aerodrom.

Na snimku sa međunarodnog aerodroma Ostin-Bergstrom u Ostinu u Teksasu, vidi se crni kofer prekriven belim mačijim dlakama. Iako Tejli ne zna zašto je njena mačka spavala na koferu, ne bi je iznenadilo da je to bio njen način da izrazi tugu zbog odlaska vlasnice na put.

Uprkos tome što se smatra da su mačke povučene i samodovoljne u poređenju sa psima, studije su dokazale da mačke pokazuju različite načine privrženosti prema vlasnicima.

Istraživači su primetili da se potcenjuju socio-kognitivne sposobnosti mačaka koje, kao i psi, žive u društvenim grupama ili usamljeno, u zavisnosti od ranih razvojnih faktora, raspodele resursa i životnih iskustava.

@teebirddie not my finest hour #pov #cats ♬ Titanic flute fail - kate dwyer

Korisnici TikTok-a koji su pregledali video bili su saosećajni prema Tejli.

Jedan vlasnik mačke kaže da je doživeo istu situaciju i da se osećao posramljeno. Druga vlasnica napisala je da je prestala da oblači crne pantalone, jer zna šta mačka preživljava kad shvati da će jedno vreme ostati sama u domu. Treći korisnik TikToka podelio je svoje iskustvo i rekao da su ga na aerodromu naterali da se skloni u stranu kako bi se očistio valjkom za skupljanje dlaka.

Neki komentatori tvrde da je Tejli imala sreću, jer su akcije koje su preduzele mačke pred njihova putovanja bile mnogo ozbiljnije od spavanja na koferu. Oni kažu da su ostavili otvorene kofere u kojima su mačke namerno vršile malu nuždu, dok drugi kažu da su za isti bezobrazluk saznali tek kad su se raspakovali na destinaciji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: I one vole tračeve: Mačka kroz prozor sluša žustru svađu komšinica

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari