• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Snimak ćurke koja kljunom grebe automobil u Bostonu: Napad trajao više od 15 minuta, komšinica sve snimila

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ališa Mastrijani krenula na posao i zatekla auto u jezivom stanju, a onda pronašla neverovatnu poruku svedoka incidenta

  • 0
Ćurka Foto: Shutterstock/anakul

Jedna žena iz Bostona doživela je šok nakon što je njen automobil pretrpeo značajnu štetu tokom napada divlje ćurke, a sve to je zabeleženo na video snimku koji je pre desetak dana postavljen na TikToku, na nalogu @aliciamastroianni7 gde je pregledan skoro 7 miliona puta.

Kad je Ališa Mastrojani 15. jula napustila svoj dom u blizini Brajtona da bi otišla na posao u Bostonsku dečju bolnicu, zatekla je poruku na svom parkiranom automobilu koji je bio prekriven mnoštvom ogrebotina.

"Sve strane mog automobila bile su potpuno izgrebane", priseća se Mastrojani i dodaje: "A onda sam ugledala poruku i pomislila da je neko udario moj auto."

Poruku je ostavila komšinica koja živi preko puta Ališe: ona je snimila čitav incident i obavestila Mastrojanijevu da je misteriozni krivac - ćurka.

"Napisala je da je upravo prisustvovala napadu ćurke na moj auto. Napad je trajao duže od 15 minuta, a žena kaže da joj je žao što sam bila meta ćurkinog besa", izjavila je Ališa. Ona je prosledila video zapis svom ocu koji se samo nasmejao. Kada je podelila priču svojim prijateljima, oni su joj predložili da objavi snimak na TikTok-u, što je i učinila.

Ona je opisala video koji je brzo postao viralan, sakupivši više od 6,8 miliona pregleda.

"Preseljenje u Boston... Ćurka je napala moj auto... to nije bio na mojoj listi stvari na koje treba da se pripremim u gradu", napisala je Ališa i označila nekoliko kompanija za osiguranje automobila i medija.

Video, u kome se razaznaju samo reči: "O, ne ne..." uz dobro poznatu melodiju, prikazuje ogromnu ćurku koja se šepuri pored Ališinog crnog kabrioleta i kljuca blistavu karoseriju automobila. Ćurka je u jednom trenutku uzletela i udarila nogom u staklo sa strane vozača. Mastrojani je završila postavljanje video snimka tako što je zumirala štetu na svom automobilu.

@aliciamastroianni7 Moves to Boston… Gets Car Attacked by a Turkey… was not on my list of things to be prepared for in the city… @Farmers Insurance @GEICO @The Boston Globe @Boston.com @Allstate @Liberty Mutual @TODAY Show @Jimmy Fallon @NBC ♬ original sound - GLOSS

Zahvaljujući prisebnosti komšinice koja je sve snimila, Mastrojani je poslala dokaz osiguravajućoj kući radi naplate štete. Ko bi inače poverovao da je ćurka napala i uništila nečiji auto u Bostonu?

Korisnici TikToka su takođe prihvatili njen humor i ispisali komentare ispod videa. Jedna osoba se našalila i predložila da Mastrojanijeva u saradnji sa osiguranjem napravi reklamu!

Služba za zaštitu životne sredine Masačusetsa izjavila je da je ćurka možda ispoljila agresiju jer je videla sopstveni odraz na karoseriji automobila pa je pomislila da je u pitanju suparnik.

Oni tvrde da ljudi mogu da zaštite svoje automobile pokrivajući ih ili praveći buku kako bi uplašili bilo koju ćurku koja se pojavi.

Da li su službenici agencije za zaštitu prirode takođe hteli da budu duhoviti, nije još sasvim razjašnjeno.

(People/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ćurka otresla dron o zemlju, skarila se u žbun i na prepad oborila letelicu: Robot vs prava ptica

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari