• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

Vlasnica konačno saznala sve o "fatalnoj" bolesti svoje mačke: "Ne mogu da poverujem u dijagnozu"

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Uspaničena žena, ubeđena da njena mačka ima problem sa jetrom ili tegobe sa zubima, šokirana zbog "gadne" istine koju je čula od veterinara

  • 1
Mačka Foto: Printskrin/TikTok/@mibicket

Jedna vlasnica mačke, koja se uspaničila misleći da njena kućna ljubimica ima zatajenje jetre ili ozbiljan problem sa zubima, ostala je u šoku kada je veterinar postavio dijagnozu i otkrio istinu o "fatalnoj" bolesti, jer se ispostavilo da mačka "liže sopstvenu zadnjicu".

Sem (27) živi u Severnoj Karolini sa mačkom Gospođicom Biskvit, koju je udomila sa ulice. Ova marketinška stručnjakinja nedavno je iskusila noćnu moru svakog vlasnika kućnog ljubimca, jer je mačkin zadah bio nalik smradu trule ribe. Mački je iz usta izbijao toliko neprijatan miris da je Sem pomislila da sa njenim zdravljem nešto ozbiljno nije u redu.

Kad se obratila veterinaru za pomoć, on se samo - nasmejao!

Kako je Sem izjavila za Newsweek, veterinar joj je rekao:

"Ona samo liže svoju zadnjicu".

Osramoćena Sem podelila je svoje iskustvo na TikTok-u, na nalogu @mibicket koji je ubrzo imao 1,2 miliona pregleda.

Iako je Gospođica Biskvit uzela svojoj vlasnici par godina života, dijagnoza koju je dobila jasno je pokazala da nema govora o opasnosti, ali je mačka morala da bude podvrgnuta dijeti.

@mibicket
still can’t believe she’s this nasty of a girl
♬ original sound - Turnt College

U video zapisu Sem kaže da mačka "to nikad dosad nije radila" i dodaje da ne može da poveruje da je Biskvit toliko gadna! Komentarišući dalje, Sem tvrdi da je i pored postavljene dijagnoze bila skeptična, ali kad je veterinar direktno pitao da li dah mačke miriše na trulu ribu, potvrdio je dijagnozu.

Sem je saznala da je Biskvit gojazna zbog čega je lučila više ulja iz zadnjice, što je uzrokovalo oštar miris. Velika crno-bela mačka je podvrgnuta dijeti, smršala je i dobila je specijalnu vodicu za ispiranje usta!

Korisnici TikToka pohvalili su Sem što nije rizikovala, a jedan od više od 400 komentatora je rekao da je dobro što se obratila veterinaru, jer loš zadah može da znači i probleme sa zubima.

Drugi vlasnik se prisetio da je njegovoj mački uklonjeno čak osam zuba zbog "mirisnog" daha.

Iako je Sem bila šokirana dijagnozom, osetila je olakšanje i priznala da je njena mačka zaista "gadna devojka".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Snežno bela mačka spasena iz bezizlazne situacije: Nedelju dana bila omeđena sa četiri zida

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Katarina

    21. jun 2024. | 14:40

    Moja cerka ima macu ustvari macora koji sa njima zivi vec pet godina. On najvise voli njenu mladju cerku, uglavnom spova sa njom, i mazi se i ljubi se sa njom. I moja cerka uvek kad njihov macor ima veliku nuzdu uvek mu odmah posle toga vlaznim maramicama obrise i dezinfikuje guzu. Ponekad mu guzu namaze i sa Pavlovicevom mascu. I sad se macan navikao na to pa cim se pokaki dodje ispred moje cerke, okrene joj ledje i podigne rep. Ja joj kazem u bre ti nisi normalna sto to radis a ona mi kaze moram tako, macor spava sa njenim cerkama, lize im lice, mazi se sa njima a zna se da macke posle kake lizu guzu. Tako da treba biti oprezan sa macama kad imas decu ali i macan se navikao na tu rutinu i sam dodje do nje da mu obrise guzu.