• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Žena šumom šetala psa i videla da se neko pomera u jarku: "Nikada nisam videla nešto ovako malo"

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Šta radiš dole? Jesi li pravi?", začuđeno je pitala patuljastog belog neznanca koji je posmatrao iz rupe

  • 0
Poni Foto: Printskrin/TikTok/@kayleightonkins

Kejli Tonkins, vlasnica psa, šetala je svog ljubimca kada je primetila da se u obližnjem jarku neko pomera. Ona je prišla bliže - i nije mogla da veruje koga je pronašla u rupi!

"Šta radiš tamo?", upitala je Kejli u video snimku koji je objavila na TikToku, na nalogu @kayleightonkins.

"Da li je ovo prava životinja?", ponovo se zapitala Kejli kojoj je stranac iz jarka ličio na malog konja. I zaista: zbunjena životinja u jarku bila je šetlandski poni, a Kejli je bila zapanjena njegovim malim rastom.

"Mislim da nikada nisam videla nešto ovako malo“, rekla je ona, a prenosi Thedodo.

@kayleightonkins This mornings dog walk was eventful 😅 #abandoned #rescue #rescuehorse #shetland #shetlandpony #rescuemission ♬ original sound - Kayleigh Tonkins

Žena je izvela ponija iz jarka, čudeći se njegovoj veličini, jer je konjić bio manji od njenog psa! Zabrinuta da je mali momak možda napušten, odvela ga je kući kako bi smislila šta da radi.

"Nakon što sam ga izvela iz šume, otišla sam u vožnju kako bih u susedstvu saznala nešto o konju. Ispostavilo se da poni, koji se zove Tomi, ipak nije napušten. On je voljeni član porodice iz čijeg je dvorišta nekako uspeo da pobegne i krene u malu avanturu, ali je "zapeo", jer je upao u jarak.

Kejli je laknulo kada je saznala da Tomi nije napušten i vratila ga je vlasnicima.

Ipak, nekoliko nedelja kasnije, Tomi je odlučio da ponovo krene u avanturu, ali je ovog puta poveo prijatelja.

@kayleightonkins Update for everyone concerned! His name is Tommy and I found him 2 miles from his home, after rescuing him from the forest I went for a drive and knocked on doors in the area and it turned out he was a very much loved pony with deformities from birth. #rescuemission #shetlandpony #shetland #rescuehorse #rescue #abandoned ♬ original sound - Kayleigh Tonkins

Čini se da Tomijeva porodica ima malo problema sa konjima koji beže, ali će Kejli uvek paziti kada ode u šetnju, kako bi primetila tragove svog prijatelja Tomija, sićušnog ponija koji je čeka u šumi.

@kayleightonkins Part 2 of the pony distribution system... #shetlandpony #loosehorse #runaway #rescue #abandoned #escaped #ponydistributionsystem ♬ original sound - Kayleigh Tonkins

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ovo je farma iz snova: Minijaturni konji nemaju više od 95 centimera a najbolji drug im je pas

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari