• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bruklin Kat Kafe sa žaljenjem objavio vest o smrti Aleksandra Hamiltona: Znate li o kome je reč?

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Štićenik Organizacije za spasavanje životinja uginuo u "dubokoj starosti od tri godine", što bi kao ljudski ekvivalent bilo oko 90 godina

  • 0

Obično ne volimo da čujemo reč "pacov" u kombinaciji sa "kafeom" ili "restoranom", jer je nedopustivo da se taj omraženi glodar nađe u blizini objekata sa hranom i pićem, ali to nije slučaj u Brooklin Cat Cafeu, koji je prvenstveno organizacija za spasavanje životinja. Sa svih strana (Bruklina, ali i šire), on prima lutalice i stvorenja koja se mogu udomiti, pružajući im negu, hranu i sklonište i dopušta da se posetioci druže sa njihovim štićenicima koji traže topli dom.

Nedavno je, međutim, Brooklin Cat Cafe sa žaljenjem objavio vest o smrti jednog od njihovih najomiljenijih stanara, smeđeg pacova po imenu Aleksandar Hamilton. Pacov je u kafe stigao kao beba i bio ručno hranjen i gajen, prenosi Pethelpful.

"Iako smo tužni zbog smrti g. Alekansandra Hamiltona, laknulo nam je što je uginuo mirno, u dubokoj starosti od tri godine koje su za pacova izuzetna starost - ljudski ekvivalent bio bi oko devedeset godina!

Aleksandar Hamilton je bio popularan stanovnik Bruklin Kat Kafea: kada je stigao, bio je tek rođena beba koja nije ni otvorila oči i zahtevao je konstantnu dnevnu negu. Kad je porastao i ojačao, pacov je oduševljavao stalne goste kafića, a najveću slavu stekao je statiranjem u promotivnom Netfliksovom video snimku za ponovno pokretanje popularne "Porodice Adams".

Na snimku pacov Aleksandar pleše i penje se po bestelesnoj ruci iz ovog filmskog ostvarenja, poznatoj kao Stvar (Thing).

Sećanje i simpatije počivšem Aleksandru Hamiltonu uputili su ljubitelji kafića i pacova.

"Moj sin ga je obožavao i igrao se s njim prilikom naših poseta", napisao je jedan posetilac Kat kafea. "Šaljemo mu mnogo ljubavi."

Ako ste ljubitelj životinja i nađete se u Bruklinu, posetite Cat Cafe gde atmosfera izgleda ovako:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Pacovi se uvezali repovima: Izvađeni iz mulja potpuno umršeni

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari