• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ovo teško može da izdrži i najtvrđe srce: Potresan snimak psa koji plače zbog gubitka svog deteta

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Iako slepa i gluva, Kora tačno zna šta se dogodilo, i iako ima divnu vlasnicu, pitanje je koliko njeno srce može da izdrži bez voljene kćerke

  • 0

Ne treba razmišljati o tome kako se oseća majka kada izgubi dete, pa čak i kad su u pitanju psi. Kora je ženka rase kejhund i nedavno je ostala bez kćerke, a video koji pokazuje koliko tuguje zbog gubitka deteta cepa srca. Ova 19-godišnja majka bila je sasvim slomljena i činilo se da zna šta se dogodilo sa njenim detetom pre nego što su to saznali njeni vlasnici, piše Pethelpful.

Korina vlasnica @missiminzi_ kaže da su majka i kćerka bile nerazdvojene 16 godina.

"Ajša je uginula, a Kora, iako slepa i gluva, tačno zna šta se desilo", objasnila je vlasnica u napisu na videu. "Volela bih da mogu da joj otklonim ovu bol".

Na snimku se vidi kako Kora teško diše, a kad njena vlasnica posegne da je pomiluje po glavi, Kora zacvili zbog siline emotivnog bola.

"Kora nije samo shvatila šta se dogodilo, verovatno je to znala i pre nas", objašnjava vlasnica. "Ajšin poslednji dan na zemlji Kora je dočekala plačem".

Nakon Ajšine smrti, vlasnica kaže da je Kora plakala 6 sati bez pauze i trčala u krug dok je noge nisu izdale. Vlasnica kaže da se oduvek bojala dana kada će jedan pas otići pre drugog, jer je njihova veza bila neverovatno jaka. Ona je čak mislila da će zajedno uginuti.

@missyminzi_ Cora didn't just realize what happened, she probably knew it before we did. On Aisha's last day on earth Cora already started to cry. After Aisha's death she cried for up to 6 hours without a break and ran in circles until her legs could no longer carry her. It breaks my heart to see her like this. From the beginning I was scared of the day when one would leave before the other, because their bond was so incredibly strong. Until the end, I thought I would let them go together. When I see Cora like this, I honestly don't know if it was the right decision not to. I hope we can help her to find some happiness again 💔 #dog #missyminzi #family #love #keeshond #fy #fyp #dogsoftiktok #endlesslove #olddog ♬ Originalton - missyminzi

"Nadam se da čemo joj pomoći da prebrodi tugu", izjavila je vlasnica.

Da li psi tuguju?

Oni ne mogu da nam kažu šta misle i osećaju, ali psi pokazuju svoje emocije ponašanjem i postupcima i sposobni su da osete niz emocija, uključujući tugu.

Teško je odagnati tugu kod psa. Znaci da pas tuguje slični su ljudskim: on postaje depresivan i bezvoljan, nema apetit i ne želi da se igra. Tužan pas spava duže nego obično i sporije hoda, spuštene glave.

Ljudi koji su ostavili komentare ispod ovog videa bili su slomljeni zbog Korinog gubitka.

"Strahujem zbog Kore", napisala je jedna osoba.

"Šesnaest i 19 godina... Neverovatno ste brinuli o ovim psima. Molimo se za psa koga ste izgubili", oglasio se jedan korisnik TikToka.

Sreća je da Kora ima divnu vlasnicu koja je uvek uz nju, ali je pitanje koliko majčino srce može da izdrži bez deteta...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari