• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo je Monti, bolesni mačak na koga vlasnica godišnje troši oko 13.000 evra: "Znala sam da moram da ga udomim"

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Monti ima profile na Instagramu i TikToku i prati ga veliki broj ljudi, ali pati od genetske mutacije, ne čuje, ima dijabetes, epilepsiju i bivši je astmatičar

  • 0

Žena iz Kopenhagena otkrila je koliko novca godišnje troši na svog mačka Montija, ali kaže da sa zadovoljstvom plaća račune.

Fenja Mogensen (39) udomila je Montija 2013. godine, jer se, kako je rekla, zaljubila u njegove oči.

Monti ima genetsku mutaciju, ne čuje, dijabetičar je, ima epilepsiju i nekada je patio od astme.

Međutim, to ga ne sprečava da uživa u lepom životu, a njegova vlasnica troši skoro 13.000 evra godišnje na brigu o njemu, prenose Nezavisne.com.

Deljenjem videa o Montiju na svom TikToku @montyandmolly, ona i njena sestra Moli brzo su dobile više do 391.300 pratilaca.

@montyandmolly Hi, we are Monty & Molly! 😸😽 #introducingme #iamperfect #adopt #foryou #love ♬ Introducing Me - Nick Jonas

"Čim sam videla Montija, znala sam da ga moram udomiti. Kao da je uvek bio moj i kao da smo se oduvek poznavali. Videla sam Montija na sajtu lokalnog azila za mačke još 2013. godine, kad je imao četiri godine", rekla je Fenja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari