• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ovo je "Ruff & Puff", specijalni školski autobus koji vozi VIP putnike: Šta kažete za njegovu ekipu iz snova?

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

U Kalgariju u Kanadi nije neobično videti žute autobuse koji svakodnevno prevoze decu, ali postoji jedan autobus koji uopšte nije kao ostali

  • 1

U Kalgariju, gradu u provinciji Alberta u Kanadi, žuti autobusi nisu nesvakidašnja pojava, jer svakodnevno prevoze decu u školu i vraćaju ih kući. Ipak, postoji jedan autobus koji je potpuno drugačiji od ostalih i privlači pažnju svakoga ko ga ugleda.

Plavi autobus nije pun razdragane i energične dece: na njemu je napis “Ruff & Puff” i on skoro svakog jutra u park vozi raspoložene pse koji s nestrpljenjem iščekuju vožnju.

@ruffandpuffyyc These guys love the treat game! Who do you think had the best catch?🐶 #dogbus ♬ original sound - Ruff and Puff

“Kada čuju da autobus dolazi, mnogi me čekaju pored prozora“, kaže za Thedodo Denzel Morison, osnivač "Ruff & Puff" i dodaje da su psi presrećni kad vide autobus koji dolazi po njih.

Psi poskakuju i trče do svojih omiljenih sedišta u autobusu, a kad se svi skupe, počinje još jedna od njihovih zajedničkih avantura.

Kada je Morison osnovao "Ruff & Puff" 2020. godine, znao je da će mu biti veoma zabavno.

"Video sam snimak jednog tipa kako vozi žuti kombi pun pasa: ličio je na školski autobus", rekao je Morison koji kaže kako je pomislio da to "miriše" na odličan posao. Morison je kupio školski autobus i pretvorio ga u pravo utočište za prevoz pasa. Postavio je klizne kapije na krajeve svakog sedišta i osigurao pričvršćivanje pojaseva kako bi se svaki putnik bezbedno i udobno vozio.

"Raf i Paf" ubrzo je počeo da okuplja pse svih rasa, uzrasta i veličina i da ih vozi u privatne ograđene parkove u blizini kako bi jurcali bez povoca i bezbrižno se zabavljali.

Kad god je napolju vruće, "Ruff & Puff" vozi pse u lokalni akva park gde mogu da se brčkaju i rashlađuju.

Psi uživaju i zimi, šetajući po snegu: posle sat vremena trčanja, skakanja i igranja sa svojim najboljim prijateljima, tim "Rafa i Pafa" ih vraća u autobus i vozi vlasnicima.

@ruffandpuffyycPup cups for these good pups!🐶😁♬ Yummy - Justin Bieber

Kucovi su obično iscrpljeni kada krenu kući, ali Morison i njegova pomoćnica Beki vole da ih na kraju dana iznenade poslasticom pupućinom.

Ekipa "Rafa i Pafa" ponekad proslavlja pseće rođendane u autobusu: ipak, bez obzira na povod, psi i njihovi maštoviti čuvari-vozači znaju kako da im svaki dan učine najboljim.

"Raf i Paf" se nadaju dolasku novih članova, jer ova zabavna ekipa voli da zajedno provodi vreme, a kada su u pitanju vožnje do najboljih parkova za pse, moto je: što više drugara, to bolje!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragana B.

    18. januar 2024. | 16:27

    Divno, bas ste me slatko nasmejali i usrecili ,da ima jos dobrih dusa ,da obraduju ,naj boljeg civekovog prijatelja! Lepo oi himano!