• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nova četvoronožna TikTok zvezda: Sajrus je divno tromesečno štene vučijeg psa i već ima 16 kilograma

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mešanac domaćeg psa i vuka, sa bezazlenim izrazom na licu uživa u naručju svoje veterinarke koja ga opisuje kao veoma umiljatog i raspoloženog za igru sa psima poput nemačkog ovčara i dobermana

  • 1

Sajrus je mešanac domaćeg psa i vuka koji je oduševio korisnike mreže TikTok.

Ovog "malog" vučijeg psa starog 12 nedelja pokazala je dr vet. med. Lindsi Batzer, prenosi Index.hr.

Uprkos tome što je beba, Sajrus ima 16 kilograma, zbog čega se veterinarka pomučila da ga zadrži u rukama.

Sajrus je posetio dr Batzer kako bi dobio drugu dozu vakcine, a veterinarka je za Newsweek otkrila da je pas veoma umiljat i da uživa u igri sa većim psima kao što su nemački ovčari i dobermani.

Mešanci psa i vuka legalni su na Floridi, gde je i nastao ovaj snimak.

Međutim, smatraju se divljim životinjama u zatočeništvu, a ne kućnim ljubimcima, a njihovi vlasnici moraju dobiti posebnu dozvolu da bi ih držali.

@dr_lindsaybutzer Wolf Hybrid puppy! • #wolf #wolfhybrid #wolfpuppy #wolfhybridpuppy #wolfpuppies #wolves #wolfdog #animals #wolfhusky #wolfhuskypups #wolfpack #veterinarian #floridaveterinarian #dogsofttiktok #animalsoftiktok #fyp ♬ One Kiss - Calvin Harris & Dua Lipa

Vučiji psi poput Sajrusa mogu težiti do 50 kilograma, iako dr Batzer ističe da je Sajrus manji od svoje braće i sestara koji takođe dolaze u njenu ordinaciju.

Sajrusova majka je 40 posto vuk, 30 posto aljaski malamut, 20 posto nemački ovčar i 10 posto haski. Otac mu je mešanac vuka (20 procenata), sibirskog haskija (60 posto), a ima i gene malamuta i nemačkog ovčara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari