• 1
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Seoski modni dizajn: Farmera iz Konektikata proslavili šeširi za prepelice!

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poljoprivrednik Bernard Henri ima kolekciju od 52 šeširića sa kojima njegove četiri omiljene egzotične ptice svakodnevno poziraju i oduševljavaju više od 900.000 TikTok pratilaca!

  • 1

Egzotične prepelice sa jedne farme u Konektikatu postale su velike TikTok zvezde zahvaljujući svom vlasniku.

Bernard Henri, 28-godišnji farmer iz Savezne države Konektikat (SAD), veliki je obožavalac ptica koje je počeo da gaji od 17. godine.

Na njegovoj farmi slobodno šeta 150 paunova, kokoški, patki i prepelica.

Henri je opsednut pticama, ali najviše voli egzotične prepelice. Njegovi najboji prijatelji su "četiri musketara": Fin, Kvin, Džejk i Dejzi.

Slike ovog pernatog kvarteta, sa šarenim kapicama na malim glavama, preplavljuju društvene mreže, a armija njihovih pratilaca na TikToku svakodnevno se uvećava: trenutno imaju 900.000 obožavalaca!

Prepelice su odvojene od ostalih ptica na farmi: Fin, Kvin, Džejk i Dejzi imaju sopstvenu sobu u farmerovoj kući. Henri, koji voli da provodi vreme sa krilatim cimerima, otkrio je da se Fin i Dejzi ne bune kad im stavi šeširiće kad izađu u prirodu.

Za sada Henri u kolekciji ima 52 kapice za svoje ptice. Ovaj vredni uzgajivač ptica i cveća iz Nju Milforda u Konektikatu deli svoju pasiju na TikTok profilu @fathenfarms.

„Oni vole pažnju i imaju karakter zlatnih retrivera“, opisuje Henri Fina i Dejzi, dodajući da su sve prepelice njegovi „najbolji prijatelji". Sa njima on provodi dnevno najmanje dva sata, hraneći ih seckanim voćem i semenkama suncokreta.

Henri se trudi da posveti pažnju i drugim pticama koje slobodno lutaju po farmi. On ih jedanput nedeljno vodi na pregled kod veterinara, a na pitanje kako mu se dopada život koji vodi, odgovara potvrdno, uz zadovoljan osmeh i pogled usmeren na ljupke manekene sa šeširima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    22. februar 2023. | 11:54

    Bože ti sačuvaj..... maltretiraju jadne ptice.......