• 3
 ≫ 

Ženka pitbula spasila porodicu iz požara: Zgrabila je devojčicu za pelene i izvukla je napolje

 ≫ 

Dok je mama shvatila da su svi u opasnosti, njen ljubimac je već utrčao u kuću i počeo da vuče bebu napolje

  • 3
Beba pitbul Kalifornija Printskrin: Youtube/ KCRA News

Pitbulovi se uglavnom smatraju opasnim psima, ali da ova rasa pasa ume da bude nežna i da voli decu, pokazuje i priča jedne mame iz Kalifornije. Naime, ženka pitbula Saša uspela je da spasi devojčicu dok se vatra približavala njihovoj kući.

Latana Čaj i njena ćerka Masajla odmarale su se u svojoj kući, kada je u susednoj izbio požar. Vatra se odmah proširila i na njihov dom.

Latana nije ni bila svesna da se to dogodilo, sve dok njena ženka pitbula Saša nije počela da laje u zadnjem dvorištu. Izašla je napolje da vidi šta se događa, kada je videla da vatra zahvata i njen dom.

Trebalo joj je nekoliko trenutaka da shvati šta gleda i da se svi nalaze u opasnosti. Dok se pribrala i krenula u kuću, Saša je već uletela unutra. Otišla je do sobe u kojoj je spavala devojčica, zgrabila je za pelene i počela da je vuče napolje.

Dok je mama ušla u kuću, malena je već bila kraj izlaznih vrata.

- Da nije lajala, ne bih izašla napolje i ništa ne bih primetila. Osim toga, zgrabila je Masajlu za pelene i izvukla je napolje, da je spasi. Sve nas je spasila - kaže Latana i objašnjava kako je veza psa i devojčice neverovatna od samog početka: rođene su otprilike u isto vreme i neverovatno su privržene jedna drugoj.

Video: Skotna keruša izgorela u požaru, sedam dana je niko nije pronašao, a onda joj se sreća osmehnula

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari