• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

U susret proslavi Svetskog dana mačaka: Druženje u centru Beograda, uz knjige i anegdote

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Knjižara Delfi u četvrtak 8. avgusta organizuje jedinstven događaj posvećen međunarodnom danu jedne od omiljenih životinja na svetu

  • 0
Mačka Foto: Shutterstock/DJMasiania

Uskoro će svi ljubitelji i vlasnici mačaka na svetu biti na nogama, jer se približava Internacionalni dan mačaka.

U susret ovom svetskom danu, Izdavačka kuća Laguna, u saradnji sa Udruženjem Šapica 011 i emisijom TV Pet Friendly, organizuje jedinstven događaj za sve ljubitelje i vlasnike mačaka.

Knjižara Delfi, u Ulici Kralja Milana 48, u četvrtak 8. avgusta u 18 časova, biće domaćin druženja posvećenog macama, sa temom "Mačke u književnosti, kao član naše porodice, u prihvatilištu i na ulici".

U okviru bogatog programa, zanimljivi predavači će vas upoznati sa knjigama u kojima su glavni likovi mace, život mačaka u prihvatilištu i zajednički, harmonični život pasa i mačaka u istom domu.

Uz poziv za prisustvovanje ovom opuštenom događaju, pozivaju se svi ljubitelji životinja koji će pokazati kolika je njihova odgovornost i ljubav prema ovim nežnim stvorenjima kojima je potrebna naša ljubav i zaštita.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Kada bi mačke imale zanimanja on bi bio mađioničar: On trikove ponavlja bez greške

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari