• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Druželjubivi gavran pronađen u Novom Sadu vraćen vlasnicima: Tanatos se vratio kući

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovaj ljubimac često izlazi iz kuće: voli da luta, a to je uradio i ovog puta

  • 1
Vrana Tanatos Foto: Fejsbuk/Vratite me kući (izgubljeni-nađeni ljubimci u Srbiji)

Na Fejsbuku, u grupi Vratite me kući (Izgubljeni - nađeni ljubimci u Srbiji) objavljen je post o tome da je u Novom Sadu pronađena izuzetno druželjubiva vrana. Kako je napisano u objavi, nalazi se u Karađorđevoj ulici, a njen pronalazač moli vlasnika da se javi ukoliko želi da preuzme pticu koja ima žuti prsten sa koga je odlomljen broj.

Neobična situacija u kojoj se našao pronalazač vrane je ipak brzo rešena, a u komentarima koji su usledili vidi se da je ptica poznata javnosti i ljubiteljima životinja.

Nakon nekoliko sati misterije i raznih pretpostavki, oglasio se jedan član grupe i razrešio sve dileme u vezi sa vranom koja je, kako se ispostavilo, ipak gavran i zove se Tanatos.

Tanatos je veoma druželjubiv, često izlazi iz kuće, voli da luta, a to je uradio i ovog puta.

Vrana Tanatos Foto: Fejsbuk/Vratite me kući (izgubljeni-nađeni ljubimci u Srbiji)

Vlasnici su obavešteni o tome da je Tanatos osvanuo na Fejsbuku kao izgubljena ptica i da se nalazi u Karađorđevoj ulici u Novom Sadu. Uskoro je obelodanjeno da se Tanatos vratio, da je kod kuće, gde se odmara od lutanja i da spava.

Vlasnici neobičnog ljubimca zahvalni su svim građanima koji su pokazali brigu zbog radoznalog Tanatosa.

Objavu o gavranu Tanatosu možete pogledati OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Vrana se gosti tunjevinom na automobilu na Novom Beogradu

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Слађана Точиловац Шаљић

    31. jul 2024. | 11:50

    Е мој Танатосе. А Србија клизи у грађански рат због литијума. Јер једноставна је чињеница да у предизборној кампањи власт није промовисала ову идеју. А сада разумем и како су планирали исељавање људи са простора на којима има интересантних истраживања критичних минерала. Не експропријацијом, већ уз помоћ другог против уставног законс. Дакле опозиција није капитализовала политички мајске трагедије и насиље које је спроводила касније, али власт јесте. Ово је највећа превара грађана Србије у историји. Не могу да кажем , али и она срамна резолуција о наводном геноциду у Сребреници је томе допринела. Да се сви сврставају на једну или другу страну. А лоповлук цвета као алге и морска трава што разарају коралне гребене. И то системски организован и легализован лоповлук. Али зашто би мене ово бринуло. Народ сам нека процени.