• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 3 min.

Prvi voćni sok na svetu namenjen psima direktno iz srca Homolja: Kraljevski izbor za kućne ljubimce

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 3 min.

King’s Choice, visokokvalitetni osvežavajući napitak sa ukusima maline, borovnice i ananasa, jedinstven je u svetu i proizvodi se u novootvorenom pogonu fabrike u Petrovcu na Mlavi

  • 0
Prvi sok za pse u Srbiji Fotografije: King`s choice

U Beogradu je nedavno predstavljen “Frendo”, aplikacija namenjena vlasnicima kućnih ljubimaca.

Frendo” aplikacija je besplatna, dostupna svima i osmišljena da pruža jednostavan pristup uslugama koje su važne za zdravlje i dobrobit ljubimca, uključujući personalizovanu i profesionalnu medicinsku negu.

Promociju ove jedinstvene aplikacije, koju je predstavio tim mladih entuzijasta, na čelu sa direktorkom Sofijom Šojić, uveličalo je prisustvo poznatih ličnosti, ljubitelja životinja i prijatelja koji su doveli svoje kućne ljubimce.

Kao što je i red, domaćini su pripremili iznenađenja za svoje goste, u vidu prigodnih poklona, kako za vlasnike, tako i za njihove mezimce.

Jednom poklonu ljubimci su se posebno obradovali: reč je o soku namenjenom psima, prvom napitku za naše četvoronožne prijatelje koji se proizvodi u Srbiji, u Petrovcu na Mlavi.

Sok za pse sadrži visokokvalitetne sastojke i kao dodatak ishrani, on je dodatni izvor nutritivnih sastojaka kojih nema u hrani, a neophodni su psima kako bi bili zdravi i srećni.

"King’s Choice", prvi sok za pse jedinstven u svetu

Kako kažu najodgovorniji ljudi kompanije “"King’s Choice", ideja o prvom zdravom soku za pse nastala je pre četiri godine i zasnovana je na stvaranju inovativnog i kvalitetnog proizvoda za pse koji će biti drugačiji od ostalih proizvoda na pet tržištu.

Obimna i detaljna istraživanja pokazala su da na svetskom tržištu ne postoji ovakav proizvod za pse, pa je tim “"King’s Choice", uz pomoć nutricionista i tehnologa, počeo da radi na formulaciji recepture koju je 4. jula 2023. godine pretočio u proizvod i hrabro krenuo u njegovu proizvodnju. Zvanično, sokić za pse prvi put je predstavljen u maju, na Svetskom sajmu Zumarku u Bolonji, a proizvodi se u novootvorenom pogonu fabrike u Petrovcu na Mlavi.

Proizvodni sektor opremljen je savremenim mašinama koje omogućuju veliki kapacitet i nesmetanu proizvodnju. U sklopu fabrike nalazi se i laboratorija, opremljena po najsavremenijim standardima, u kojoj se nadgleda proces proizvodnje i neprestano radi na inovacijama i novim idejama. Proizvodni proces odvija se pod strogo kontrolisanim uslovima i svaki njen korak je u skladu sa HACCP i ISO 22000 standardima.

"King’s Choice" sokić je testiran i sertifikovan u skladu sa Evropskim standardima i HACCP, što potvrđuje da je reč o sigurnom i kvalitetnom dodatku ishrani. On sadrži 18 prirodnih sastojaka, od kojih su 3 minerala, 3 aminokiseline, 5 vitamina, jedan protein, kolagen, boje i arome. Ne sadrži šećer, zaslađivače, alergene, niti sastojke koji sadrže GMO ili se sastoje od GMO ili su proizvedeni od GMO.

"King’s Choice" već pred velikim izazovima

Rezultati ispitivanja "King’s Choice" soka na psima su fantastični, što je potvrđeno sertifikatom Instituta Veterine Srbija: sok za pse je proizveden u saradnji sa Katedrom za Ishranu i botaniku Fakulteta Veterinarske medicine u Beogradu.

"King’s Choice" sokići su ukusni i osvežavajući napici od voća koje je bezbedno za pse i postoje u tri ukusa: ananas, malina i borovnica. Ovaj proizvod, jedinstven na svetskom tržištu, zahvaljujući visokokvalitetnim i prirodnim sastojcim, poput vitamina, minerala i antioksidanata, održava imunološki sistem psa, zdravlje kože i dlake, jača zglobove i kosti i doprinosi opštoj dobrobiti psa.

Pred timom "King’s Choice" sada je najteži zadatak - plasiranje sokića za pse na svim mestima na kojima su ljubimci dobrodošli: pet friendly hoteli, maloprodajni pet objekti, pet friendly kafići, grooming saloni, veterinarske ambulante.

Kako ističe rukovodstvo ove kompanije, "King’s Choice" već razmišlja o proširenju proizvodnih kapaciteta i kontinuiranoj 24/7 proizvodnji.

Želimo im svu sreću u osvajanju tržišta Srbije, a potom i sveta.

A onda će samo nebo biti granica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari