• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

Osoba koja radi u pansionu za pse ne podnosi ovih 11 rasa: Jedna je totalno čudovište, ne treba je kupovati

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Video zapis i "kritički" osvrt "vaspitačice" za četvoronošce ima preko 1, 6 miliona pregleda i 64.000 lajkova

  • 1
Pas Foto: Shutterstock/Lebendigger

Devon O'Liri radi u dnevnom pansionu za pse više od tri godine i za to vreme je upoznala različite karaktere mnogobrojnih rasa. Ona je otkrila pratiocima na svom TikTok nalogu @devonoleary rase pasa koje nikada ne bi želela da ima kao ljubimce, a jednu od njih opisala je kao "totalno čudovište", prenosi Thesun.

Pojedine rase pasa izgleda da su na Devon ostavili izuzetno loš utisak. U snimku objavljenom na TikTok-u ona je prvo navela boksera, objašnjavajući da stalno balavi i da je pun energije. Ova profesionalka takođe je otkrila da nijedna pastirska rasa nije za nju, jer želi da se opusti u društvu pasa, a pastirske rase je plaše.

Bigl je takođe dobio loše ocene od Devon koja kaže da ovaj pas samo laje i ima previše energije. Ipak, čini se da je njena najmanje omiljena rasa "dudl" koju je opisala kao "neurotičnu". Ona moli ljude da "prestanu da kupuju ova čudovišta" dodajući da su skupi za negu i da imaju karakter čoveka koji nosi masku.

Devon je otkrila da ju je jednom ugrizao katahula leopard pas, zbog čega je pretrpela traumu zbog koje zna da ovog psa nikad neće izabrati kao ljubimca. I dalmatinci joj nisu doneli prijatna iskustva, čak ih smatra "luckastim". Još jedna rasa čini je nervoznom a to je nepredvidivi pit bul. I mešanci koji mogu da stanu u džep joj se ne sviđaju, uglavnom zbog izgleda.

Velški korgi je takođe na listi "nevaljalih", a Devon potkrepljuje ovaj zaključak time što je poznat po ujedanju drugih pasa. I francuski buldog nije na listi željenih pasa, zbog problema sa disanjem, a još jedan pas koji ne odgovara njenom načinu života je nemački lovački terijer.

Psi sa plavim očima Velški korgi kardigan Foto: Shutterstock

Video zapis "vaspitačice" za pse postao je viralan na njenom TikTok nalogu i ima preko 1, 6 miliona pregleda i 64.000 lajkova i možete ga pogledati OVDE.

Neki vlasnici pasa su prihvatili njene komentare i podelili svoja razmišljanja. Većina priznaje sve što je Devon napisala, s tom razlikom što o svojim "prozvanim" ljubimcima ipak pišu umerenije.

"Odrastao sam sa bokserima, oni su zaista skloni anksioznosti, ali su najslađe duše koje hodaju ovom zemljom", piše jedan vlasnik.

"Moj dalmatinac je zaista lud", dodao je drugi, dok je neko napisao da se dalmatinaca čak plašio, dok je radio s njima.

"Konačno je neko progovorio istinu o biglovima", izjavio je jedan pratilac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: "Vaspitačica" dolazi po njih i svaki ima svoje mesto: Psi čekaju prevoz do vrtića

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Chodex

    24. septembar 2024. | 10:08

    Nemas ti sestro apsolutno nikakvo znanje o psima...