• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

U Ćupriji se svi okreću za Anđelom i Feliksom: Devojka sebi za 18. rođendan kupila nesvakidašnjeg ljubimca

J. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Feliks je kod Andjele oko tri meseca i za to vreme su postali prepoznatljivi u gradu

  • 1
Anđela Stojadinović, Ćurpija, feretka Foto: RINA

Neobičan kućni ljubimac gimnazijalke Anđele Stojadinović iz Ćuprije privlači pažnju gde god da se sa njim pojavi. Ova mlada devojka sama je sebi za 18. rođendan kupila feretku - životinjicu koja izgledom podseća na lasicu ili tvora.

- Mnogo volim životinje, imam ih dosta. Videla sam preko društvenih mreža i feretke i odmah sam poželela da imam jednu. Kupila sam je od jedne devojke iz Novog Sada, jer se ovde kod nas u Ćupriji baš teško nalaze. Dala sam mu ime Feliks jer je mužjak, započinje priču za RINU Andjela.

Feliks je kod Andjele oko tri meseca i za to vreme su postali prepoznatljivi u gradu. Novog člana u kući, kako kaže Anđela, svi su rado prihvatili. Ne samo porodica, već i ostali ljubimci koje ona ima.

- Feretke su jako druželjubive, vole da provode vreme sa drugim životinjama. Ja imam još i psa, papagaja i leminge, ali i ne spajam ih mnogo sa Feliksom dok se dobro ne upoznaju. Feretke su jako radoznale, ne plaše se ničega. Feliks spava baš dugo, a kad se probudi je veoma aktivan. Voli da se kupa, a u kadi neretko gnjuri i pliva, kaže Andjela.

Zbog velike ljubavi koju ima prema životinjama, ova srednjoškolka najvaljuje da će nakon Gimnazije upisati veterinu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sonja

    4. februar 2024. | 18:51

    Zašto ljudi uzimaju divlje životinje kao ljubimce?to treba zakonom zabraniti,javnost je videla šta se desilo sa onom jadnom lavicom!