• 1
 ≫ 

Hrčak im provalio u stan: Poručkao zid, pa banuo kod komšija

 ≫ 

Sve je počelo kada je vlasnica primetila čudnu rupu na svom zidu, a potom čula i neobične zvuke

  • 1

Jedna žena ostala je užasnuta nakon što je počela da čuje "čudne zvuke" koji su dopirali iza zida u njenom stanu. Kada je Kena saznala šta je izvor zvuka, dodatno se prestravila.

Naime, postalo je očigledno da neki živi stvor pokušava da prodre u njen stan praveći rupu u zidu.

Kena je na TikToku dokumentovala neobičnu muku koja ju je zadesila, a njen video je za kratko vreme dobio više od dva miliona pregleda i dodatno podgrejao priče da "komšije iz noćnih mora" zaista postoje.

Kako je vreme prolazilo buka u zidu bila je sve veća, a onda su jednog dana ugledali komšijskog hrčka kako je uspeo da probije zid u uđe u njihov stan.

"Zabavna noć, kada je hrčak mog komšije prožvakao naš zid“, napisala je devojka u opisu snimka

Ona je objasnila da je primetila čudnu rupu koja dolazi iz male rupe u stanu. Kena je potom poslala poruku svojoj cimerki za pomoć.

"Nešto kopa po našem stanu", napisala je u poruci.

Kena i njena cimerka su shvatili da bi glodar mogao da jede zid, ali su bili zbunjeni kada su videli komšijinog hrčka Lindu kako se pojavljuje.

Uveravajući gledaoce u hrčkov siguran povratak, Kena je napisala: "Linda je uspešno namamljena tortilja čipsom i vraćena njenom vlasniku".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slobodan

    21. decembar 2022. | 13:54

    Jadni hrcak je mozda samo zeleo slobodu kao i sva druga ziva bica.