• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ko bi poverovao da kraba može da se naljuti ako joj uzmu poslasticu koja je duplo veća od nje?

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Akvarijumski rak dobio je kuvani kukuruz od vlasnika koji nije mogao da prestane da se smeje uvređenom mezimcu, jer je jedva pristao da iz klešta pusti klip i preuzme jabuku, čime je stekao reputaciju najvećeg razmaženka

  • 0
Kraba kućni ljubimac Foto: Shutterstock/Tanya.Asfir

Ovaj mali kućni ljubimac bio je oduševljen kad je dobio omiljenu poslasticu koju mu vlasnik spustio u akvarijum. Ali, iznenađenju vlasnika nije bilo kraja kad je shvatio da je klip kukuruza postao opsesija njegovoj krabi.

Rak izgleda tako smešno dok sedi u akvarijumu i jede kukuruz koji je skoro duplo veći od njega. Nije mogao da prestane da jede ni kad mu je vlasnik na jedvite jade istrgao klip koji je grickao sa uživanjem.

Normalno, ljubimac se žestoko naljutio i nekako se odobrovoljio kad je umesto kukuruza dobio jabuku, piše Pethelpful.

Ipak, smehu nije bilo kraja, jer je jabuka bila krupan zalogaj za ovog malog nespretnjakovića. Zbog toga je vlasnik bio prinuđen da voćku iseče na komade, a rak je definitivno stekao reputaciju razmaženog ljubimca kome se ispunjavaju sve želje u pogledu namirnica.

Držanje raka u domu, kao alternativa akvarijumskim ribicama, zabavan je hobi kojim gotovo svako može da se bavi. Sve što je potrebno je akvarijum od 40-ak litara, pesak, malo slanija voda i filter za vodu.

Rakovima je potrebna raznovrsna hrana da bi bili zdravi. Vole da jedu smrznute škampe, zelenu salatu, jabuke, sirovu ribu, riblje pahuljice, pa čak i suvu hranu za pse ili mačke.

Krabe su veoma komične za gledanje, a o tome svedoči snimak sa vlasnikom koji se bori da preotme kukuruz ovoj gladnici.

@therealmasteraquatics I made a mistake giving my crab corn. #crab #bluecrab #aquarium #pets #foryoupage #fishing #exoticpets #corn ♬ Cena Engraçada e Inusitada de 3 Minutos - HarmonicoHCO

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari