• 1
 ≫ 

Šta kupiti osobi koja ima mačku: Ovaj vodič će vam pomoći da odaberete pravi poklon

 ≫ 

Igračke, laseri, krevet - samo su neki od mogućih poklona za mačkoljupca

  • 1
foto Pixabay

foto Pixabay

Vlasnici mačaka gledaju na ove krznene lepotice kao na neki vid božanstva - setimo se samo kako su Egipćani voleli mačke! Ovakvu ljubav samo mačkoljupci razumeju, što može biti pravi izazov svakom ko pokuša da ih razume.

Ovo naročito dolazi do izražaja ukoliko želite mačkoljupcu u svom životu da kupite poklon koji je u vezi sa njegovim ljubimcem. Ne brinite - Apetit tim ima pravi predlog!

Saznajte šta kupiti osobi koja ima mačku!

 

Zabava na prvom mestu: Igračke za mačke

Mačke su poznate kao veoma samoživa i karakterna stvorenja - one prosto ne žele da se igraju kada vi to želite, nego kada one to nađu za shodno. Međutim, onda kada jesu raspoložene za igru, valjalo bi obezbediti im neku zanimaciju. Naša preporuka bile bi razne vrste igračaka u vidu miša ili nešto slično koji će mačka moći da juri, ili bar - da oštri kandže na njega.

mačka liže šapu

Foto: Pixabay

Sledeća opcija je svakako laser, jer svaka mačka sanja o tome da uhvati čuvenu "crvenu tačku". Zatim su tu razna perca i ostale igračke koje će izazivati macu da bude aktivna, ali i da vežba svoje lovačke sposobnosti.

 

Batali dijetu, daj poslastice!

Mačke vole dobar zalogaj - i to ne kriju! Poslastice za mačke su uvek dobar izbor, jer njih vlasnik može koristiti "za dresuru", odnosno da njima podrži neko pravilno mačje ponašanje - naročito u ranijem periodu života mace. Ono što svakako treba imati u vidu je da poslastice za mačke nisu zamena za redovnu ishranu! Takođe, sa poslasticama ne treba preterivati, jer njihova prekomerna upotreba može da dovede do gojaznosti mačke.

 

Krevet za mačke za udoban život

Mislite da su mačke lenje? Ne, one samo mnogo spavaju! Naučno je dokazano da mace ogroman deo svog života provedu spavajući, pa iz tog razloga ne bi bilo loše da im se obebzedi neka adekvatna podloga.

mačka kauč

Foto: Pixabay

To se postiže kvalitetnim krevetom za mačke, ili prostirkom. Nadamo se da vam je ovaj tekst bar malo pomogao u potrazi šta da kupite vašem mačkoljupcu, ili je bar dao neke ideje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari