Udomljava se Stinki iz Beograda, željan ljubavi i nežnosti: Pozitivan na srčanog crva, terapija obezbeđena

B. P.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Kad su ga pronašli članovi Udruženja Beta, Stinki je proživljavao tešku sudbinu malog belog psa - dečije igračke koja je nekome dosadila

Foto: Printskin/Instagram/udruzenjebetabg

On je jedan od pasa koji je previše željan ljubavi i traži je u svakome ko prođe pored njega.

Članovi Udruženja Beta koji su ga pronašli nazvali su ga Stinki. Kako kažu, treba samo zamisliti u kakvom je stanju bio pa je dobio ime Stinki, a bio je tako mali, istraumiran i uplašen.

Stinki je bežao od ljudi, a vrištao kada su mu prilazili psi. Sada je ošišan i veterinarski sređen, ali nažalost pozitivan na srčanog crva. Terapija je u toku i obezbeđena je do kraja lečenja.

Stinki obožava da se mazi i toliko je srećan i uzbuđen kada mu se neko obrati i posveti da ne zna hoće li pre da skače ili da skiči od uzbuđenja. Željan je, previše željan ljubavi.

Stinki se boji kiše, lupanja, grmljavine, petardi, vatrometa i tada samo gleda gde da šmugne i da se sakrije. Boji se kada mu se naglo prilazi, boji se da će mu neko uzeti hranu i da će opet biti gladan

Vidi se da mu se niko nije posvećivao i ko zna kako je do sada živeo. To je pomalo klasična priča i već viđena sudbina malih, belih, čupavih pasa, jeftinih živih dečijih "igračaka"

Možda je Stinki tučen i maltretiran i o tome samo on zna. A svi drugi treba da znaju da mu je potrebno mnogo ljubavi, jer on živi za nju.

Ako postoji neko ko želi da mu ulepša zivot i pruži dom pre zime, Stinki će biti presrećan.

Kako piše u objavi Udruženja Beta, terapije za srčanog crva su obezbeđene do kraja lečenja.

(Telegraf.rs)