• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ko bude usvojio Ljubicu, udomiće ljubav za ceo život: Druželjubiva ženkica iz Beograda čeka novog vlasnika

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poslušna, pametna i vesela šestomesečna kuca, koja je naučila sve što jedan pas treba da zna, nalazi se u privremenom smeštaju

  • 1
Pas Ljubica udomljavanje Foto: Instagram/Privatna arhiva

Ovo je Ljubica, šestomesečno štene tipa mekodlakog pšeničnog terijera, pronađena u junu, iznad točka automobila na parkingu jedne firme, iscrpljena i zaražena šugarcem.

Ljudi koji su je pronašli odveli su je veterinaru koji je sanirao zdravstveno stanje, a potom su je privremeno smestili u svom domu.

Ona je srednje veličine, visine oko 50 cm i naučila je sve što jedan pas treba da zna: higijenske potrebe obavlja napolju, poslušna je i druželjubiva i odlično se slaže sa svima.

Ljubica je laka i zahvalna za čuvanje i pokazuje istu narav kakvu je imala i dok je bila sasvim mala: mudra i zabavna kuca, puna ljubavi prema dobrim ljudima, i što je najvažnije - veliki je borac.

Ljubica pas za udomljavanje Foto: Instagram/Privatna arhiva

Magična Ljubica se udomljava kod vlasnika željnog pametnog, veselog i dobrog psa koji će svakome biti pravi lek za dušu.

Ukoliko neko želi da usvoji Ljubicu, udomiće sreću i ljubav za ceo život.

Budući vlasnik zainteresovan za Ljubicu treba da se obrati našoj redakciji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Karleuša i njen usvojeni pas

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari