Čovek krenuo u kupatilo da se istušira: U kabini ga je čekao najgori strah iz snova, uspeo da snimi čudovište

B. P.
Vreme čitanja: oko 1 min.

"Šta biste uradili u ovoj situaciji", pita autor video zapisa koji je mnogim gledaocima izazvao aritmiju

Foto:Shutterstock/New Africa

"Šta biste uradili u ovoj situaciji"?, pita autor video zapisa koji je na svom TikTok nalogu @woahdude postavio užasavajući snimak. Ovako nešto i u snu može da prestravi čoveka, kamoli na javi: u video zapisu, koji ima skoro 15 miliona pregleda, prikazana je scena iz kupatila, tačnije tuš kabine u kojoj se celom svojom dužinom pružila zmija džinovnih razmera.

Zmija je bila u uspravnom položaju i čini se da joj je voda iz tuša baš prijala.

U mnogim delovima sveta, zmije su redovni posetioci domova, a naročito vole da ulaze u niske kuće u kojima traže spas od vreline.

"U Australiji su redovni gosti", kaže jedan komentator ispod ovog video zapisa.

Nekima je pojava zmije u kući najgora mora: o tome piše i jedan gledalac snimka koji tvrdi da mu je slika zmije ispod kreveta nešto što možda ne bi preživeo.

Uz komentare o snimku, koji ima više od pola miliona lajkova i preko 12 hiljada komentara, mnogi su izneli i "uspomene" na sopstvene susrete sa zmijama koje su pronalazili čak i u krevetu.

Jedna osoba izjavila je da nema šanse da bi stajala toliko dugo u kupatilu i snimala zmiju ispod tuša. Strah od ovih gmizavaca je toliko ukorenjen u ljudima da je neko napisao da bi zapalio kuću i potom bi kupio novu, "otpornu" na zmije. Uz mnoštvo duhovitih komentara, poput onih u kojima gledaoci pišu da bi se iselili iz zemlje ili bi prodali kuću zajedno sa zmijom, pojedinci garantuju da bi doživeli srčani udar, a neki se pitaju šta bi rekao zakon u Australiji u slučaju da vlasnik kuće u kojoj se pojavi ovakvo džinovsko stvorenje odluči da ga ubije.

(Telegraf.rs)