• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li sve mačke ovako kažnjavaju svoju decu: Mama maca očitala bukvicu svom mačetu, "pao" i šamar

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kad je pronašla svoje dete i videla da je živo i zdravo, majka mačka uradila nešto što je svojstveno izbezumljenim majkama ljudske vrste

  • 0
Mačka i mače Foto: Shutterstock/rbkomar

"Kako da objasnim psihoterapeutu da sam videla izgubljeno mače i kako ga je majka pronašla, očitala mu bukvicu, lupila šamarčinu i odnela ga kući", natpis je na video senzaciji koja zasmejava internet korisnike već duže vreme, a skoro 6 miliona lajkova samo je jedan od dosega ovog viralnog snimka sa TikToka.

Na video zapisu koji je dostigao više desetina miliona pregleda, preslatko narandžasto mače sedi pored zida iza koga se pojavljuje ljutita majka.

Po svemu sudeći, mače je samoinicijativno odlutalo u potrazi za zabavom, što se majci nimalo nije svidelo.

Kad je pronašla svoje dete i videla da je živo i zdravo, mačka je uradila nešto što bi uradile mnoge izbezumljene mame: ošamarila je mače.

Iako je ovo zaista nesvakidašnji potez i ne viđa se često u svetu životinja, ostao je zabeležen okom kamere slučajnog prolaznika, ili nekoga koji je baš želeo da sazna šta če se desiti na kraju.

@jwitchytv I’d sound … 😅 #repost #kitten #cats #psychology #funny #fyp ♬ Funny video "Carmen Prelude" Arranging weakness(836530) - yo suzuki(akisai)

Hvala snimatelju, jer nam je zaista ulepšao dan!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Kad vam neko kaže da mačke nemaju osećanja, vi mu pokažite ovaj video

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari