• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Video koji zabavlja ceo svet: Umorna mačka spava ukrućena kao vampir, gledaoci se valjaju od smeha

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mačak Peperkorn (Biber-Kukuruz) nije popularan zbog urnebesnog imena, već je postao zvezda zbog toga što drema u položaju na kome bi mu pozavideo i grof Drakula

  • 0
Mačak Peperkorn Foto: Printskrin/TikTok/@marcuspicovaida

Način na koji jedna mačka spava napravio je urnebes na društvenim mrežama: snimak crno-belog mačka po imenu Peperkorn (Biber-Kukuruz) postao je viralan zbog njegovog jedinstvenog načina spavanja: mačak leži pravo, na leđima, sa ispruženim udovima, kao vampir u filmovima koji isto tako leži u kovčegu, prenosi Newsweek.

Video zapis, koji je Peperkornov vlasnik Markus Pikov-Aida podelio 15. oktobra na TikToku na nalogu @marcuspicovaida, do danas ima više od 2,6 miliona pregleda i izaziva lavinu smeha i duhovitih komentara uoči predstojeće Noći veštica.

Peperkorn leži ušuškan iza jastuka, na udobnom kauču, i mirno spava u položaju sličnom odmaranju klasičnih filmskih vampira poput Drakule. Kruto držanje Peperkorna, nalik lešu, sa udovima povučenim pravo nadole, u suprotnosti je sa njegovom prividnom opuštenošću. Zato je Peperkorn dobio nadimak "grof Katula".

Korisnici TikToka se fantastično zabavljaju gledajući ovaj komičan snimak, uz mnogo poređenja mačke i drugih sablasnih simbola pop kulture.

"Izgleda kao mačak Silvester kad doživi nokaut i vidi zvezde", duhovito je primetio jedan komentator. Drugi je dodao da Peperkorn verovatno nije želeo da izgužva svoje odelo, neko se grubo našalio i napisao da su se svi okupili da odaju počast Peperkornu, a neko je primetio da je mačak verovatno bio Drakula u prethodnom životu.

Evo Peperkorna: nasmejte se i vi!

@marcuspicovaida #catsoftiktok #cat #kitten @Danice M ♬ original sound - Marcus Picov-Aida

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Snežno bela mačka spasena iz bezizlazne situacije: Nedelju dana bila omeđena sa četiri zida

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari