• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čovek ušao u kuhinju po kojoj se muvao jezivi ljubimac: Šta kažete na ideju da vam ovo čudo pripremi obrok

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Albino piton sasvim se dobro slaže sa vlasnikom i, ako je suditi po video zapisima, uživa u obilasku kuće i iznenadnom upadanju u kadar

  • 0
Piton Foto: Shutterstock/Gonzalo Jara

Kako vam deluje ideja da živite u kući sa dvoje kućnih ljubimaca, od kojih jedan jedan "bocka" i ima "bradicu", a drugi je toliko veliki da se "smrznete" kad mu vidite samo glavu?!

Zaljubljenik u reptile, vlasnik albino pitona i bradate agame, na Instagram profilu children.of.loki prikazuje video zapise i fotografije iz života sa dvoje neobičnih kućnih ljubimaca.

Neobične same po sebi, sa reputacijom životinja koje mnogi izbegavaju da dodiruju, kamoli da ih drže kao ljubimce u domu, ova dva gmizavca poprilično su poslušna osim u trenucima kad "puste sebi na volju", pa odluče da rade šta hoće, ali i to ne dovodi u opasnost život njihovog vlasnika.

Naprotiv.

Ipak, nije svejedno kad posmatrate ogromnu zmiju koja puzi po podovima i prozorima, zavlači se ispod prekrivača, odjednom se pojavi iznad glave vlasnika koji snima događaje u domu...

Ovom čoveku dešavalo se da ne može da uđe u svoju sobu koju je jednostavno zauzeo njegov albino ljubimac piton, ili se, kako je objavljeno u video zapisu na Instagramu, "muva" po kuhinji.

"Ona mi priprema obrok", duhovito je obavestio gledaoce vlasnik čiji ljubimac piton već "opasno" intrigira pratioce: najnoviji snimak zabeležio je više od 150.000 lajkova i ima hiljade komentara.

A da ne bismo uzalud opisivali kako izgleda suživot sa zmijurinom dugačkom preko dva metra, na koju vlasnik svakog trenutka nailazi dok se kreće prostorijama, pogledajte i sami u video zapisima koji pomalo ulivaju strah.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Karleuša uzela ogromnog pitona, pa kukala: Gde mu je glava, gde mu je glava?

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari