• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kad nema ko da te sluša, osim mačke: Ovako je jedan raspevani papagaj raznežio svoju kućnu drugaricu

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kumulus je kakadu koji živi sa mačkom i uživa u tome da joj peva na uvce, a ona, kako se vidi na snimku sa TikToka, izgleda nema ništa protiv

  • 0
Kakadu i mačka Foto: Shutterstock/cynoclub

Ako volite ptice i imate ih u domu kao kućne ljubimce, verovatno nikad ne osetite samoću, a moguće je da u vašem domu nikad nema mira i tišine, pogotovo ako ste odlučili da vaš mezimac bude papagaj. Nisu svi papagaji brbljivci, ali ako želite da imate jednog ko će vam se obratiti s vremena na vreme i čak vam otpevati neku pesmu, najbolji izbor verovatno je kakadu.

Kakadui su inteligentne ptice koje mogu da nauče dosta reči, ali su poznati i po tome što vole da pevaju.

I to ne isključivo ako ostanu sami, pa pevaju kako bi ublažili samoću, već to vole da rade i pred publikom, prenosi Index.hr.

Kumulus je kakadu koji živi u domu sa "cimerom": osim vlasnika, njegov najbolji prijatelj je mačka kojoj svakodnevno peva.

Ako je verovati video snimku, koji je podeljen na TikToku i pobrao sve simpatije gledalaca (zasad ih ima bezmalo milion), Kumulusov "koncert" prija mački: iako joj pernati prijatelj peva dok stoji iznad njene glave, ona očigledno nema ništa protiv.

Možda Kumulus peva samo za nju...

@fixchix Singing to his kitty🎶 believe it or not she seeks him out. Sorry the tvs loud but it has to be😭🤣#birdsoftiktok #cumulusthecockatoo #sing ♬ original sound - Fixchix

Komentari o ovom razdraganom pevaču više su nego duhoviti, a gledaoci su posebno oduševljeni Kumulusovim performansom pre raspevavanja, ali i onim koji izvodi dok drži koncert.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ume da svira, ali stvarno: Papagaj apsolutni sluhista

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari