• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Još niste videli ribu koja gubi razum zbog hrane? Evo snimka ribe koja iskače iz vode i valja se od sreće

B. P.
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Japanski šaran - gladnica Snepi oduševio pet miliona gledalaca TikToka

  • 0
Koi riba - japanski šaran Foto: Shutterstock/WhitnessThis

Koi riba po imenu Snepi oduševila je gledaoce na društvenim mrežama svojom urnebesnom reakcijom koju pokazuje svaki put kad njen vlasnik dođe do ribnjaka da je nahrani.

Snimak koji je brzo postao viralan, podeljen je na TikToku pod korisničkim imenom @snappithekoi i prikazuje približavanje vlasnice sa hranom jezercu u kome je Snepi: riba odmah primećuje vlasnicu i bukvalno gubi razum, uzbuđeno iskačući iz vode, kako bi bila najbliža hrani.

"Moj Snepi se uzbudi svaki put kad odemo da ga nahranimo", piše u tekstu koji je prikazan u snimku, prenosi Newsweek.

U napisu uz snimak stoji: "Ovo je naš brzi koi šaran i uprkos tome što se hrani dvaput ili tri puta dnevno, deluje da umire od gladi. Od sada ćemo ga zvati kamikaza...“

Ribe su mnogo pametnije nego što se zna: one ne samo da imaju sposobnost da osete kada se nešto promeni u njihovom okruženju, na primer kada je akvarijum preuređen, već znaju i kad je neka riba uklonjena. Studije su pokazale da ribe mogu da razlikuju druge ribe, čak i jedinke iste vrste i prepoznaju kad njihove stare komšije zamene nove. Ali to nije sve: neke studije pokazuju da ribe imaju sposobnost da razlikuju lica ljudi.

@snappythekoi This is snappy our Koi Carp, despite being fed twice / three times daily.. you would think he is starving. Will now rename him Kamikaze… 😂🙄😆 #koi #koicarp #funnyanimals #funnyanimalvideos #animalsoftiktok #fishoftiktok ♬ original sound - Snappythekoi

Video zapis nestrpljivog japanskog šarana brzo je postao viralan na TikTok-u i do sada ima preko 4,9 miliona pregleda i 704.000 lajkova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ovako se hrane životinje i ribice u tropskom carstvu skrivenom u Beogradu

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari