• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Životinja od koje svi beže, ovom štenetu pitbula je najbolji prijatelj: 40 miliona ljudi je pogledalo snimak

B. P.
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Majušni Kronos uživa u društvu dugorepog Remija, a video zapis njhovog druženja do sad je pregledano neverovatnih 40 miliona puta

  • 0
Pit bul i pacov Foto: Printskrin/Instagram/@twogreek_dogs

Video- snimak šteneta koje se prvi put susreće sa ljubimcem pacovom svog vlasnika ima više od 40 miliona pregleda na Instagramu! Dirljivi snimak koji je podeljen na profilu @tvogreek_dogs prikazuje Kronosa, štene pit bula kako radoznalo hoda po kući pre nego što legne na crveno ćebe na kauču gde mu se ubrzo pridružuje crni pacov po imenu Remi. Pacov je skoro iste dužine kao pas i kako se vidi na snimku, obožava da prošeta preko Kronosa i ušuška se ispod njegove brade.

Na snimku pod naslovom "prijatelji za maženje" Kronos doteruje svog prijatelja Remija.

Plavi krst, britanska dobrotvorna organizacija za životinje, kaže da štenci često ližu i doteruju svoje prijatelje u leglu kako bi ojačali vezu, kao što se vidi kod Kronosa i Remi. Uprkos tome što su različite vrste, pitbul i pacov nisu omiljeni kućni ljubimci, pogotovo pitbul koji nije na listi popularnih rasa u SAD za 2023. godinu. Dok se pitbul često karakteriše kao opasna rasa, Američko društvo za prevenciju okrutnosti (ASPCA) tvrdi da ih ne treba generalizovati.

Pacovi su manje popularni kao kućni ljubimci zbog zabrinutosti za širenje virusa i bolesti kao što su salmonela i pacovska groznica. Bolesti se šire urinom, izmetom i pljuvačkom zaraženih pacova, pa se vlasnicima savetuje da okruženje pacova ljubimaca drže u besprekornom higijenskom stanju. Reputacija izazivača mnogih bolesti doprinosi njihovoj manjoj popularnosti, uprkos tome što su veoma inteligentni i društveni.

Snimak druženja psa Kronosa i pacova Remija, postavljen 14. juna, dobio više od 4,2 miliona lajkova i preko 12.000 komentara. Međutim, neki korisnici mreže su zabrinuti za Remijevu bezbednost.

"Budite veoma pažljivi sa interakcijama među vrstama", kaže jedan korisnik koji potvrđuje da je drugarstvo psa i pacova slatko, jer je i on dopustio svom malom psu da upozna pacove, ali to nije potrajalo. Nikad se ne zna šta je životinja može da uradi ako dobije nagon ili se uplaši, dodao je on.

Međutim, izgleda da to nije slučaj sa Kronosom i Remijem, čiji je vlasnik podelio više video zapisa koji pokazuju prijateljstvo ove dve životinje. Dana 28. jula, video s natpisom "ljubavna priča u realnom vremenu", prikazuje psa i pacova kako se igraju i uživaju u druženju.

(Instagram @tvogreek_dogs/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Umesto da ga juri ona ga ljubi: Mačka i pacov najbolji drugari

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari