• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mačka sedi kao čovek dok gleda TV: Ova dama zna da uživa i obožava samo jednu emisiju

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ona sedi, bulji u TV i pokušava da uhvati sve igračke koje se pojave na ekranu", kaže njena vlasnica iz Kalifornije

  • 0
Mačka sedi kao čovek Foto: Printskrin/TikTok/@sarahesri

Jedna mačka, udomljena iz azila, počela je da gleda TV na "ljudski" način, ali postoji samo jedna emisija koja zaista privlači njenu pažnju. Sara Hesri iz okruga Orindž u Kaliforniji, udomila je mačku Moči sa lokalne izložbe mačaka kako bi pravila društvo njenom trogodišnjem sijamskom mačku po imenu Miso.

"Prvi put sam prisustvovala ovom događaju i mislila sam da neću usvojiti mačku", izjavila je Sara i dodala da je "odlepila" kad je videla Moči u leglu od osam drugih regdol maca. Moči je imala samo dva meseca i bila je preslatka.

Mačke imaju reputaciju da su poslušni ljubimci koji vole dremku, a Moči nije ništa drugačija, iako ima "energične" trenutke.

"Moči je fleksibilna: voli da leži na leđima sa ispruženim rukama i nogama. Kada je raspoložena za igru, trči po kući, luduje i skače po nameštaju", kaže Sara.

Jedna od njenih omiljeih igara sa Moči je da je natera da juri za laserskom olovkom. Ali kada je u pitanju "kuliranje", Moči ima jednu aktivnost u kojoj uživa: gledanje televizije, tačnije, gledanje posebnog programa.

"Moči voli da prati "Video snimke za mačke" na Jutjubu", kaže Sara. "Ona sedi, bulji u TV i pokušava da uhvati sve igračke koje se pojave na ekranu".

Nema ničeg neobičnog u tome što Moči gleda televiziju: jedna studija iz 2008. ističe da mačke reaguju na vizuelnu stimulaciju kao što su pokretne slike. Međutim, nije Močina ljubav prema televiziji ono što oduševljava ljude, već način na koji sedi dok gleda.

Njena vlasnica je snimila svoju Moči kako opušteno sedi zavaljena u jastuke i gleda TV, a snimak je objavila na TikTok nalogu @sarahesr.

@sarahesri The toe bean stretch 😫 #ragdoll #catsoftiktok #petsoftiktok #catlover #cutenessoverloaded #fyp #foryou ♬ Meow meow meow meow - 태도·소녀™

(Newsweek/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Karleuša prošetala svoje ljubimce: Mačka se valjala po asfaltu, a Jelena ju je grdila

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari