• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Čoveka zbunio čudan dodir kose pod prstima nakon što se istuširao: Ubrzo shvatio šta je sipao na glavu

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Savladan umorom posle trčanja, vlasnik TikTok naloga @reedro1 naslepo uzeo najbliži preparat, a zbog njegove greške internet se valja od smeha

  • 0
Mačka Foto: Shutterstock/shofiphoto

Snimak muškarca koji je konačno shvatio zašto mu kosa izgledala drugačije nakon jutarnjeg tuširanja naterao je gledaoce njegovog videa da se valjaju od smeha. U TikTok video snimku postavljenom 10. avgusta na nalogu @reedro1, Rid prolazi rukama kroz kosu i zbunjeno gleda, konstatujući da mu kosa nije uobičajene teksture koju oseća pod rukama nakon tuširanja.

"Nije to bio baš loš osećaj, ali se definitivno razlikuje od normalnih proizvoda koje koristim", rekao je Rid na snimku.

A desilo se ovo: Rid je uzeo bočicu sa šamponom za mačku, koja je stajala pored preparata za kosu koje koristi. Ne razmišljajući ili gledajući šta uzima, on je zgrabio pakovanje i upotrebio.

Potom je napisao duhovit komentar u video snimku:

"Mačka ponovo udara".

Srećom, ovo mu se desilo samo tada, a za sve je okrivio sebe i svoj umor. Gledaoci su se pitali kako je mogao da pomeša preparate, s obzirom na oblik i boju flašice mačijeg šampona, a da ne spominjemo da je trebalo da oseti i miris.

"Ustao sam rano tog jutra i dugo džogirao, pa mi je to verovatno promaklo zbog umora. Samo sam zgrabio bočicu i iskoristio je", pravdao se Rid.

@reedro1 She strikes again #fyp #foryou #guyswithtattoos #elderemo #alttiktok #catsoftiktok #blink182 #poppunk #poppunkmusic #poppunktiktok ♬ Feeling This - blink-182

Urnebesna situacija brzo je privukla pažnju TikTok-ovaca što je Ridu obezbedilo preko 640.200 pregleda video snimka i oko 55.000 lajkova. Mnogi gledaoci nisu videli ništa loše u incidentu i bili su radoznali kakva je Ridova kosa posle pranja mačijim šamponom. Međutim, neki gledaoci su bili iskreno iznenađeni.

"U redu... ali kladim se da tvoja kosa miriše božanstveno", napisao je neko, dok je drugi dodao:

"Au, sad ste blizanci".

"Mačka deluje pomalo uznemireno što si koristio njen šampon", prokomentarisao je jedan gledalac.

Rid nije usamljen slučaj: jedan TikToker je prokomentarisao da je uradio isto, ali sa šamponom za pse i pretpostavio da će njegova glava dve nedelje biti pošteđena buva i krpelja.

A za sve one koji se pitaju da li je šampon za mačke odradio posao, Rid je izjavio da je preparat "ljigav". Ipak, on tvrdi da je posle toga mirisao na svoju mačku, što je moglo da bude veoma dobro ili pak loše.

Sve zavisi od mačke...

(Newsweek/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Kakva mačka: Uspela da se spakuje na policu i napravila najluđu pozu

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari