• 1
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Psi stavili misteriozni predmet na sofu i legli preko njega: Vlasnik sve snimio, gledaoci zabrinuto opominju

B. P.
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dva border kolija sumnjivo su se ponašali, jer su pokušavali da sakriju ukradenu stvar, vlasnik Načo objavio video, društvene mreže proključale

  • 1
Psi kriju avokado Foto: Printskrin/TikTok/@nachodemiperroamor

Vlasnik pasa postao je sumnjičav kada su njegovi psi počeli da se ponašaju čudno: oni su legli na sofu na koju su prethodno nešto stavili, a kad je vlasnik video šta psi kriju, nije mogao da prestane da se smeje.

Trener pasa, poznat na TikTok-u kao @nachodemiperroamor, snimio je urnebesni video sa svojim psima koji je brzo postao viralan.

Vlasnik pasa Načo shvatio je da se ljubimci ponašaju sumnjivo i odlučio je da istraži šta kriju. Načo je primetio da njegovi psi zajedno leže na sofi, ali na poseban način: jedan pas popeo se na drugog i oni su nepomično ležali, "udruženih šapa", što je vlasniku odmah bilo sumnjivo.

"Šta sad krijete?" upitao je kad je primetio njihovo čudno ponašanje. Psi su shvatili da su "provaljeni", shvatili su da ih Načo posmatra, pa su se ukočili i pokušali da ostanu neprimećeni.

Načo se trudio da otkrije šta psi kriju, ali su oni odlučno ležali, jer su želeli da misteriozni predmet ostane neotkriven. Nakon kratkog vremena, Načo je uspeo da otkrije misteriozni predmet: bio je to avokado, pa se vlasnik slatko nasmejao, pokušavajući da izvuče plod ispod pasa.

Jedan od pasa, Torino, odbijao je da ustupi avokado koji je Načo želeo da pripremi za obrok, ali je vlasnik pasa ipak pobedio.

@nachodemiperroamor Harán guacamole? #Miperroamor #bordercollie #Blue #toro #adiestramientocanino #dogsoftiktok #perrostiktokers #dogtraining #funny #fyp #palta #guacamole #mexico ♬ sonido original - NachodeMiperroamor

Video zapis brzo je postao viralan, sa više od 5, 4 miliona pregleda i preko 600.000 lajkova. Korisnici TikTok-a su brzo pokazali koliko su im simpatični Načovi ljubimci, a hiljade ljudi izrazili su ljubav prema životinjama i podelili sopstvena iskustva.

U urnebesnom snimku Načo se osvrnuo na visoke cene avokada, što je izazvalo brojne komentare na društvenoj mreži.

"Border koliji to ne bi razumeli", prokomentarisao je jedan korisnik društvene mreže, dok mnogi vlasnici pasa upozoravaju Nača da pripazi, jer psi ne smeju da jedu avokado.

(Mirror/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Pas toliko voli da jede, da mora na trening i dijetu: Postao je bucko, jer je mnogo ručk’o

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lala87

    2. avgust 2024. | 15:24

    ja ne znam jeste li vi promasili snimak ili sta ali ovaj je izvukao autic a ne avokado